【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
兵仔諗住女神有事即刻買張機票飛過去幫拖攞分? 慳啲喇
咁撚on9都有女
懷疑樓主只係兵,條女終於頂唔順廢撚事覆樓主
你女神比團友屌梗 同埋佢當你係咋on9 唔問你野問邊個 就係知你呢隻兵夠乖成隻狗咁呀
真係好on9 男人老狗 乜撚都驚一餐 緊張左先 講野又要驚比人起底 而家條女都唔知係咪真係有事 定你又on9嚇自己 我係你條女 都嫌你成個女人咁 唔想理你啦
樓主煩撚到西咁
人地比建議你又話自己識做 唔洗你講咁 你究竟開post係期待咩答覆? 開post做乜?而家想幫你tg你都驚唔知點幫你啦
其實你講左係義工咪得
人地提你可以搵佢地團友
你又諗到人地想知咩團體 起你底
你有乜起底價值先?
你係咪有被害妄想症

唔該你睇下人地出面d post講幾多野 係咪佢地全部比人起哂底?
佢係耶絲 驚仇耶騎劫 先唔講

有冇咁驚比人騎劫呀
屌去旅行比人wtsapp轟炸係人都唔想理
一睇就知係女,咁夜同當地人交流緊咪唔應你囉
下下同你報告你當你乜水
死毒撚樓主 推到你女神睇到
戇撚鳩樓主 成個女人咁
等多陣囉 去旅行network嘅嘢話唔埋 佢唔覆你都冇用 最多問下旅行社囉
其實你講左係義工咪得
人地提你可以搵佢地團友
你又諗到人地想知咩團體 起你底
你有乜起底價值先?
你係咪有被害妄想症

唔該你睇下人地出面d post講幾多野 係咪佢地全部比人起哂底?

唔答 驚自爆
見到你個標題已經覺得你係兵
再睇埋wtsapp對話直頭覺得你係死纏爛打個隻煩
擺明係特登唔覆你
小學miss講過"學問"係好重要
即係學點樣問問題
識得問自然會有個好既答案

都唔想潑冷水
求助求到樓豬咁叫人點幫你
影哀哂香港男仔 婆婆媽媽驚驚青青
屌緊女唔得閒覆咋?
可怕的事情終於發生了⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞