新加坡超過7成人口打晒兩支針,8成人打咗一針,睇下最新感染數字先

339 回覆
309 Like 22 Dislike
一啲唔反科,只係...
只有躺平先救到呢個世界
全部post 都係有關疫苗咁滯
死傻閪
越亂越好
封關最有效
康復香港,時代抗疫
Monkey sick
Monkey die
阻止傳播同防重症兩樣野黎架wo
反疫苗撚:睇唔到
帶口罩好撚打過針幾百萬倍,屌佢老母
字唔識睇都識睇圖卦
明明打咗死亡率得0.1%,未打有2.1%。入院 1% vs 6.5%.
unvaccinate扮睇唔到。
兒登根本同支那五毛一樣
為左梁義士,不如移民去新加坡
好野好野! 冇事啦,打左疫苗全部都有抗體
中左都係輕症

滿意未?
咁少咗武肺患者入ICU都係制止疫情喎
武肺初期就係DDOS成個醫療系統,搞到overload
打晒兩針感染率少一半
胡錫進:美國軍機再入台灣?那樣大陸接下來就是行動了。
https://lih.kg/2624664

其實追0有咩問題?
389 cases are currently warded in hospital. There are currently 16 cases of serious illness requiring oxygen supplementation, and 6 in critical condition in the ICU. Of those who have fallen very ill, 16 are seniors above 60 years, of whom 11 are completely unvaccinated or partially vaccinated.

你唔quote 埋呢段
有用就唔洗打第3456 針啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞