K11 Sephora強行搜查南亞手袋,指因為南亞人成日偷野

382 回覆
676 Like 29 Dislike
個D其實係舊底D印巴人囉 有D仲係香港專搞珠寶TIM 有錢到閪咁
係班傻閪成日用呢堆打甩D南亞叉既罪行 拎黎打飛機
但係最搞笑係呢班人都唔撚幫自己既同鄉呀 唔支援佢地呀
垃圾左膠
蝻亞佬抵撚死,呢班狗日日係香港偷嘢搞毒,都怪職員太明顯,要暗中串柒班摩羅差
有無見過南亞仔做專業人士?律師?會計?醫生?工程師?
專業人士講求專業道德、誠實,南亞仔做唔做到?
叉仔 覆我啦
被你老母咩
你接觸過個D都係有讀過書 識做門面野既南亞仔
講經咩1
成日有冇接觸有冇接觸
不如等我同你講丫
我工作接觸南亞叉
生活答車又救過唔少被南亞叉跟蹤同視姦既女仔
屋企人又同南亞叉有生意交易

你呢?
以偏概全 邊個以偏概全?
你接觸偏既好就=全都好?
點解以偏概全你地又唔套落大陸人到既?
錯,佢哋係移動香水
連登仔本質藍絲
師兄你又唔好咁
大把叉仔做專業人士
你咁樣好易比佢地又洗白架啦 又話你見識少架
但佢地照樣歧視150個
唔會理會D大陸人黎香港做IBANK 做專業人士
逃避可恥但很有用
K11 好多南亞人偷嘢同用黑卡
南亞人爭氣啲唔犯罪咪冇人歧視佢地囉
歧視你好正常姐,咁你地南亞仔真係成日偷野
正如香港人去到外國都俾人歧視啦
有咩問題,個世界就係咁,唔好咁天真
所以你咪有既定立場
自己已經有既定立場去服待呢班人 咁仲有咩討論
我記得你條毒撚啦 之前係其他POST都係到拗
如果你係做NGO 個D咩種族共融社區中心定唔知乜撚
葵涌個D
可唔可以叫D細路食完零食好唔係門口就咁DOM垃圾落地呀?
同埋叫D叉仔唔好成日借D意非禮D女仔?
上次我夜晚係付近啦 見到有兩個叉仔 係你地D中心出黎
同我同一條路都係去7仔買野 排隊有個女仔插隊行過

個兩個叉仔用碌鳩UN條女 再係到望實佢 係到互望淫笑
我無救到個女仔 我怕比人話歧視
乜依家連登咁多人支持南亞人
下明明你地以偏概全先相同logic都可以激到你班傻鳩扎扎跳 一定有富人有窮人架啦 你地話人全部係賊 我純粹講有部分有錢咋喎 得閒出下街啦屌
佢個教義係和平同激進都有
所以d人成日將和平同激進教派分開根本就係弱智

和平既隨時可以變激進
暫時激進唔到既可以扮下和平先
得閒出街你同自己講啦
唔知幾時一句"唔評論個別事件"變左口頭禪就係咁
師兄有料
你自己低薪仲咁大聲周圍講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞