K11 Sephora強行搜查南亞手袋,指因為南亞人成日偷野

382 回覆
676 Like 29 Dislike
咁你班垃圾阻膠出動反間鋪未?
又一尾得個廢噏?
講就大聲?
咁又真係唔應該
蝻有幾仆街大家都知
佢唔出現喺嗰度咪冇事囉
都2021年啦仲有人吹奏南亞?
屌你老母佢哋搶鳩你香港資源啊
公屋比佢哋搶撚晒,球場比佢哋仆街攞嚟打板球,街市賣菜又係放到成條街發泡膠箱,等佢班大帝搬上車,入晒黑社會做仆街野,
女人俾人easy ,你個仔嘅麥當勞餐俾人搶餐,連做外賣單都比佢哋搶埋
以後邊個歧視中國人全部邊個就係鬼
連登係大愛論壇
我試過port9另一間公司
班撚樣射波話分部各自運作

叫我自己搵香港分部
對著中國人就唔撚同喇
k11呢啲爛鳩地方有咩人唔去得
食撚屎啦你班蝻
怪就怪你地班同鄉整臭你地自己個朵
南亞種係低賤D嫁啦有咩問題
香港racist係咪犯法?
使咪坐監?
有fd之前in過
Hr講到幾好幾好水鳩你入去
見到最低工資即reject
係囉事主個刻有冇得即刻狗講
南亞人都可以有錢架wo
你問錯問題呀傻閪。白左跪力架既話,咁白左啫係比力架低等啦。
咁我做乜要跪堆弱智左膠呢?
你係咪會好似呢種左癌咁見到蝻/支/黑就喊住跪地呀?
你條左癌郁d就屈人cctoy
你講嘢咁撚蠢咁撚戇鳩真係好合理
俾返呢句比你呢條
blm non binary acab feminist
有冇講漏任何左膠野呀?
咁你真係社會垃圾呀嘛
答咗你既問題啦,咁你都要答下我架
臭蟲論
你估所有族裔嘅人都好似你啲港喱咁見到白人男人就出水咩
是但啦 垃圾asian 死ching chong
哇你好叻叻呀覆讀機
Didn't you listen to the last round, meathead?
Pay attention, you're sayin' the same shit that he said
Matter of fact, dawg, here's a pencil
Go home, write some shit, make it suspenseful
And don't come back until somethin' dope hits you
Fuck it, you can take the mic home with you
成堆左膠圍爐到free world咁撚肉酸
做咩咁嬲姐
咁事實上你係一個垃圾ching chong asian呀嘛
死ching chong無啦啦copy and paste歌詞好撚尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞