K11 Sephora強行搜查南亞手袋,指因為南亞人成日偷野

382 回覆
676 Like 29 Dislike
被動接觸
又要去過塔利班先屌得塔利班
唔識就唔好亂用個term啦傻閪
個位置就係在於有冇「實行」嘅諗法
ISIS同塔利班唔單止教義上有寫,仲要有實行嘅諗法
被你老母咩
你接觸過個D都係有讀過書 識做門面野既南亞仔
講經咩1
成日有冇接觸有冇接觸
不如等我同你講丫
我工作接觸南亞叉
生活答車又救過唔少被南亞叉跟蹤同視姦既女仔
屋企人又同南亞叉有生意交易

你呢?
以偏概全 邊個以偏概全?
你接觸偏既好就=全都好?
點解以偏概全你地又唔套落大陸人到既?
on9,咁成個教就有問題啦,你點知佢幾時實行幾時唔實行
根本呢個宗教就垃圾
唔等警察黎職員強行搜袋唔犯法?
仲有呀
前排個叉仔RAPPER話咩禁錢都比人望
又話歧視 本未倒置
點解唔係正視自己南亞人既行為?
大陸人會唔會禁錢排隊比人望?
泰國人會唔會禁錢排隊比人望?

點解有人怕入重慶
無人怕去九龍城?

點解有問題 有福利想拎就話歧視?
冇事就種族共融?
皮膚黑等於容易犯罪
笑撚到仆街
我依家要你老母被動比我屌呀
你呢D撚樣真係唔死都冇7用
祝你含家產
你都係仆街死啦
真係比其他同鄉整臭個感覺
事實上係幾撚多南亞撚偷野
我公司有個正常嘅南亞仔,好勤力,好做得嘢,老細好睇得起佢,但佢20年前喺印度溝女揸快車撞死人一家6口,為逃避當地警方追捕走嚟香港做雜工,仲喺香港結婚生咗三個仔。呢件事上你又會點盲撐呀柒頭
外國鋪頭門口啲保鏢都係會選擇性咁搜個背囊啦
btw
其實我都冇認同過Muslim呢樣宗教
而家都唔係講緊個宗教有冇問題
講得好
咁你之前講乜撚野
大佬
你要講埋佢點黎香港呀嘛 一陣又話人歧視呀
D傻仔成日以為佢地真係全部都合法途徑黎
講埋佢老婆係咩人
我有7成機會都唔會係南亞人
佢地自己有得選擇 都唔撚選擇自己南亞人啦 邊個歧視邊個呀
連登日日屌既大陸人150個都係正常途徑 仲要只係搶福利
南亞叉 偷渡黎 仲要姦淫擄掠 斬斬殺殺 叫雞唔比錢
有人講咩 冇 仲CONNECT佢地TIM

其實條女都幾野蠻㗎喎,人哋都講咗個食蕉係外判㗎啦,仲問點解唔炒咗佢
睇返佢原本個po根本冇要求過人哋炒喎

gm都約咗佢星期一傾啦,咁咪幾好囉,唔係求其搵個店長應付佢
gm係白人男人到時會傾成點
大佬
你要講埋佢點黎香港呀嘛 一陣又話人歧視呀
D傻仔成日以為佢地真係全部都合法途徑黎
講埋佢老婆係咩人
有7成機會都唔會係南亞人
佢地自己有得選擇 都唔撚選擇自己南亞人啦 邊個歧視邊個呀
連登日日屌既大陸人150個都係正常途徑 仲要只係搶福利
南亞叉 偷渡黎 仲要姦淫擄掠 斬斬殺殺 叫雞唔比錢
有人講咩 冇 仲CONNECT佢地TIM
今次真係印度佬騎膊馬

差上如差
屌你老味 咪撚潛水啦
出黎討論下~
同你數下人數
睇下邊個接觸得多
我都有接觸過好既叉仔架~
小題大做
蝻亞狗無一隻係無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞