K11 Sephora強行搜查南亞手袋,指因為南亞人成日偷野

382 回覆
676 Like 29 Dislike
如果推俾美國人知,
公司應該會炒晒香港鋪啲人
可能因為你唔識有錢人
就覺得全個世界都好似你個井口咁細
報埋警
等你遲吓比南亞裔人打劫返黎睇呢個post
點會唔識?香港首富我都識

好似你咁是但講句就當贏咩
得罪講句,南亞對成個社會真係無乜貢獻,剩係識生生生
係支那, 應該唔會比條友入去間舖
做外賣個班都隨時揾得多過好多香港人
間鋪唔見野,有個mk 妹你都第一時間懷疑佢,懷疑恐怖分子好合理
想問下你又對個社會有咩貢獻?大部份人都係多一個唔多少一個唔少,除非你係啲咩發明家,企業家,推動到社會嗰啲人啦
你去黑房街、鼓油街睇下,巴基斯坦/南亞黑社會當道,霸晒啲公眾停車錶位,屈香港人泊車費$20一小時、收陀地每月$330,唔畀就唔可以泊佢啲錶位,硬要泊就搞你部車

利申:我日日喺嗰邊返工,無辦法唔畀錢,好在我公司肯出錢。試過報警唔受理,正仆街
咁都有錯 事實黎Wor
邊度有講係佢鋪頭唔見咗嘢,條友先走去搜袋?
你咪又係低等Ching Ching Chong Ching China man
屌你老母
所以咪話要歧視南亞人
香港人本身default係認同種族歧視
咁窮既南亞狗係咪大多數?
你講少數有錢冇意思架喎
你識幾撚多人呀?

有錢個班佔幾多百份比阿?

答啦傻西
你去黑街、鼓油街睇下,巴基斯坦/南亞黑社會當道,霸晒啲公眾停車錶位,屈香港人泊車費$20一小時、收陀地每月$330,唔畀就唔可以泊佢啲錶位,硬要泊就搞你部車

利申:我日日喺嗰邊返工,無辦法唔畀錢,好在我公司肯出錢。試過報警唔受理,正仆街
咁都左膠?
有人受不合理對待發聲已經叫左膠
乜左膠門檻咁低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞