K11 Sephora強行搜查南亞手袋,指因為南亞人成日偷野

382 回覆
676 Like 29 Dislike
咩野邏輯
講明話連登仔最racist
你仲夠膽問
你覺得種族=道德誠信嘅我無謂同你爭辯你記住俾人話yellow monkey米六矮瘦東亞病夫連自己班女都溝唔到俾哂鬼佬屌唔好嬲喎
怕比你地講歧視
一陣誤會左佢地咁點 可能佢地識架嘛
一陣報警 到場佢地又話我歧視 又上報咪仆街
你邊間NGO架 下次我打比你 叫你過黎啦
耶教聖經最多係舊約降天災俾異教徒
聖經教義有無叫教徒去殺異教徒?

好大愛呀
支持南亞人 種族共融
層主你做d咩高尚工作
你咩NGO呀
我下次打比你啦
有事例
班大愛撚好撚噁心
扮睇撚透哂世事企道德高地屌人
心入邊未又係internal racism睇唔起大陸人
企開啲啦
怪就怪佢同胞啦
深呼吸抖啖氣 唔好嬲 乖 見你咁激動我都唔捨得刺激你 你自便啦
我自己住錦田
試過十二點幾返屋企
我同另一個女仔落車
有兩個南亞係巴士站打躉
兩個南亞跟住個女仔行
嚇到個女仔勁急急腳走
所以話你垃圾囉
你咁正義 怕咩姐?
同埋比個NGO電話咪得囉
再次証明你係垃圾廢物有既定立場 只會覆到同睇到對自己既留言
我上面叫你覆我個段同你講左救左幾次啦 呢次真係唔敢呀
個到有間共融中心 又係南亞人集中地 我怕比人融左呀
一陣入中心 同打電話吹雞 你地班STAFF又幫住佢
我又無記錄証據 話我歧視咪仆街

各位左膠大愛
我出去喇
唔同你地終日流連係連登到發楊大愛既威力
間鋪頭又講得冇錯喎
因為香港由上而下都冇平等囉
政府首先帶頭歧視香港人
優待支那人同白人
錦田勁多南亞仔喺街上遊蕩

我上面啲留言都有講過錦田好多南亞仔偷單車
係香港犯歧視當食生菜啦
做得好,依家成個尖沙咀都係d死韓狗、南亞狗玩撚晒,成班仆街唔撚識分主客
睇嚟入嗰間NGO做 第一步係要被公司洗腦
等睇連登仔風向
我好冷靜架
冷靜到搵左好耐你句野 邊句打左有部分呢3隻字
搵唔到 係咪大愛撚先睇到?
下面又有親身經歷喇
落小巴見到個女仔比人跟
快D話佢歧視啦 可能人地識既呢
出去喇 BYEBYE
我只係講一句
希望南亞人呢D野姦淫擄掠 偷呃拐騙唔會發身係你地 屋企人 朋友 身上
唔係到時你就知你地係幾無知
就好似美國人 同 拜登而家咁

港豬上年
係香港話美國左膠 大愛拆圍牆 撐拜登
望返香港就自己做返大愛左膠 但唔會套用落大陸人到
呢D雙重標準 真係好岩你地既邏輯
希望有人答我
點解南亞仔排隊咁錢會比人望
泰國人唔會
大陸人唔會

點解重慶有人怕入
九龍城唔會

點解重慶有失蹤,沖涼強姦 變到係熱情文化
BYEBYE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞