覺唔覺伊斯蘭教係人類發展嘅最大障礙

329 回覆
1494 Like 74 Dislike
好撚多都係仆街,真係妹仔大過主人婆
問題係宜家重睇嚟做咩?
你講果啲係塔利班
清你好弱智 上網查下咩叫女權先啦…
女人死曬你哋自己玩屎忽啦,不過你哋又歧視gay佬
我係講緊本書嘅內容有咩用,除咗考古同文學評論之外睇嚟做咩,而唔係講佢嘅歷史影響
受夠俾女人統治

不過我都唔想俾男人統治
條食物鏈真係好好笑:
左膠/ 女權/ LGBT》正常人/ 愛國者/ 右翼/ 民粹》黑人/ 穆斯林》左膠

無限輪迴殺殺殺,我係早5,6年前就同身邊的朋友話過,我唔會生仔,因為我所預見到既將來,係的低賤階層黑人穆斯林左膠印度人霸佔世界既將來,如果我生左個女,然後佢嫁俾呢的賤種國家既人,佢俾個老公虐待但係無人會可憐佢。

再講白的,黃種人一向智商高,除左無乜創新能力之外一向都係穩定社會入面既中流抵柱;白人上下伸延波幅大,但過往一百幾十年,新發明新創造9成都係靠佢地;印度人都好聰明,但係佢地係俾平均數嚴重拖累而且佢地傳統文化唔得;而穆斯林黑人係正宗劣幣驅逐良幣,既無教育可能又唔會對世界發展有任何貢獻,黑人可能都係運動上有天賦,穆斯林除左對豬既生存環境特別友善之外唔知有乜用。

白黃種人因為富裕同知道咩叫責任既關係,生育人口永遠唔會有的屌完就天生天養既垃圾多,哪怕財富傳承係發達民主國家,遲早有一日,可能係100年後,的賤藉低下階層發動一次文革就清鳩你袋。
我想問下之前美國收留左果個穆斯林女學生,然後係上堂度話佢支持恐怖分子果個賤人叫咩名? 想搵返佢的新聞出黎但係完全唔記得左keyword
黑人流行音樂好勁喎
咁唔止,佢地係娛樂方面好似跳舞甚至唔止流行音樂都好勁,運動方面都係勁添,但係無礙結論係佢地普通智商低下而且道德倫理薄弱,會帶好多麻煩俾呢個社會。
所有一神宗教都有大量狂熱者, 就算係基督宗教都係咁
正如一樣有外國on9耶撚以奇怪理由盲撐以色列
某程度上黎講同班因為係Muslim就走去撐isis一樣on9
唔記得個名,不過係喺英唔係喺美。

早排ISIS喺敘利亞收左八成皮嗰陣仲申請過返去叫佢個真主打救佢啦
有幾多係世俗化同溫和先
睇法國以普世價值行先班生番都嘈
證明好多生番個腦仲係萬事以宗教行先
不嬲都係㗎啦 最叻打自己人
對外得把口但唔敢郁
門口狗政權
但而家無乜邊個多muslim 嘅國家係正常
中東 東南亞嗰堆
西方又唔肯融入
佢有冇演化?
見耶教都會世俗化
有車有冷氣機有錢,但60幾度天氣下男女岀街都要包身,日日熱死幾件咁真係好撚發達啊
噉好多黑人都家庭條件差,由其事非洲嗰堆,喺發達國家嗰啲都唔好得去邊,左膠啲講句歧視仍然有,所以少聰明人難上位係正常
有錢大哂咩
人類發展指數呢
其實係你垃圾only
都2021年仲拎石器時代既道理黎講
今時今日邊個冇讀書
仲要信教
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞