覺唔覺伊斯蘭教係人類發展嘅最大障礙

329 回覆
1494 Like 74 Dislike
Yes我話望落隱惡揚善就係咁樣
扮冇左件事咁
但班撚樣搭利班繼續癲
唔單止覺得自己冇錯
係覺得你錯
某啲港女自以為是咪又係因為某啲港男太垃圾你係勁嘅 有車有樓有錢 啲港女爭住幫你含撚啦 有無諗住自己廢先係主因
有權既女性=女權
甚至基督教會有個說法係:

當年天主教就係咁多問題,所以有馬丁路德行套宗教改革,撥亂反正。

將成個問題推俾天主教,基督教繼續企係高地
原來係一早受到挑戰
但係點解搭利班又冇挑戰過自己個神或者反省過
咁撚忠誠勇毅
咁撚狗
不過都起碼知道柒左先
同埋進化過
現代邊有聽過佛教聖戰組織、基督教聖戰組織
聽撚極都係回教分支
基督教係一個好隱惡揚善嘅宗教,見天主教嘅好會去韜光,但見天主教神父搞幼幼會極速割蓆,話教義有問題
最慘呢班taliban係原教旨主義,可蘭經點寫都要跟本性跟足,拒絕西方化
行極端,斷章取義
塔利班可以合法搞幼幼添
佛教呢
咁呢個係氣候問題,唔關事㗎喎
支共同伊斯蘭教都係
呢個世界真係冇咁多黑吃黑
惡勢力通常會傾得埋
惡勢力通常會傾得埋<---又真WOR

黑警同柒婆聯手
https://youtu.be/_-IRLoE1zeg
有人仲吹奏蛔豬
出唔到一個發達國家出嚟

建議你了解吓伊斯蘭有咩國家先
梗係唔覺啦 因為你都係個d垃圾呀嘛🤣
講事實都唔得,垃圾無神論真係仆街嚟,為咗反基督教咩都講得出
其實你有冇諗過好多人跟隨ISIS
未必係信仰感召

同當年毛習東咁去吹噓社會主義
真係可以令咁多人信服?

個原理其實用傳銷去做類比
當然有一部份人係真係意志薄弱俾人洗腦盲目信服
都有一部份人係聰明 知道自己俾人呃 亦知道自己呃緊人
但係只要團隊做得夠大 佢自己都係既得利益者
點解要督穿個大話?

同香港班閪官一樣 接受西方文化教育長大點會唔知發生緊咩事?自從大波驊走難去英國都俾人捉番去北京
咪大家繼續自欺欺人

當成班ISIS一齊做野 打唔到全國政權 霸一兩個省份做下土皇帝 屌下幼幼閪窿仔 對於本來無一物既無階級者何來而不為?
Why not both?
我係真男人囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞