[KPOP] K-POP 2021討論區(66)

1001 回覆
7 Like 71 Dislike
你地係咪唔明上面意思
大機率係minju
hybe搵得采元同sakura組應該係想攻日 而家hybe爭個日本女團 啱晒
另外兩個pd48估應該有個係日本人
STRAY KINGS 'NOEASY'預售量突破83萬張...第4代領頭羊認證
將於23日發行的Stray Kings的第二張正規專輯<NOEASY>在17日下午預售量超過了83萬張。這一數字與前一張專輯<IN生>的30萬張相比增加了約53萬張,Stray Kids不愧為"K-POP第4代領頭羊"的穩固地位。
(cr naver) ​​​
個個韓星無左韓國造型師好似差咁啲
個成績又大大力打落堆退團友到
繼續屌吾辰 銷量繼續升
83萬張,咁吾辰出幾錢糧呢
牙辰又贏
退隊有8k架
不如Hype考慮埋救走姜惠元
8D真係唔掂
金降自己一個組新人啦
點解...
佢似過得最爽果個
已成KOL
free rider 佢都唔係真係想做idol 咁
又要練舞出歌
依傢反而幾好,睇下遲d 有冇劇拍好過
佢講緊叫吾辰退團嗰班人
就係8D好唔掂,而光北已經係公司嘅歌手label中最出名嗰個,先喺咁襯而家仲有名就出寫真集同接job嚟搵錢。呢間嘢嘅本業F&B蝕到執柒,演員label有合約糾紛,同金玟庭2019年續咗約,今年完約,人哋呢排有套惡魔法官紅咗就話份約自動延長,金玟庭打畀社長但對方唔聽,金玟庭話而家係自己顧自己,間嘢揸實咗人哋份約又唔畀support人
入面有兩句講埋粗口
上音樂放送嗰陣公司會點改詞
染左
出道三年半不停轉公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞