[KPOP] K-POP 2021討論區(66)

1001 回覆
7 Like 71 Dislike
買幾條煙呢啲咪又係皇馬開始
PSG 鏝呢啲都係抄佢啫
即管睇吓未來啲kpop 公司又會唔會抄HYBE

我皇比人屈
gfriend買返來玩兩年就解散
睇佢地可以玩幾耐
kpop邊有咁多人可以買返嚟造隊
可唔可以用風格唔啱炒左佢
無人想睇老女人😅😅
真 · 迫害
但估計起碼玩到3-4年確實有叫座力
其實呢啲都係俾個啟示啲大財團
你有錢想玩埋kpop屆
自己做個節目出嚟呃人哋啲練習生出嚟
紅咗之後洗錢俾違約金就得

可能遲啲啲小公司簽練習生都要簽天價轉會條款
唔肯就成間公司收購
又入去搶主唱
樂華細公司都簽咗iland個越南仔
似係俾佢企centre出道
有油就好笑
彩演都幾慘,淨係得cover, dancer 做下 人哋一個唔各意就簽大公司 樣子問題
但係而家傳入hybe條女都唔靚㗎
【準備抵制MAMAMOO線上演唱會的MAMAMOO粉絲們】
抵制原因:此前公司宣佈,要只在訂閱數只有十萬的公司油管頻道上傳旗下藝人MV預告等內容,而MAMAMOO官方頻道有六百萬訂閱者(公司油管引流計劃)。
這樣的結果就是MAMAMOO的成績會持續受到影響,國內外MAMAMOO粉絲團自公告發佈之日起就提出要求撤回的抗議(刷話題/傳真/郵件/電話等)。
但公司別說回應了,從第一次發出演唱會公告到現在,連演唱會相關的宣傳或更新都沒有(馬上就到售票時間)。
為了得到公司立場回應,粉絲團通過內部投票,(8月16日發佈立場)決定進行抵制運動。
可能係油 以佢性格實會想死chur入去 不過我支持佢solo多d
加油啦 好想睇下489咩反應
8/24有新跳舞綜藝有佢份
請多多gchi
https://youtu.be/Ln2OhkXhSCU

https://youtu.be/YyPi7uBIWa8
【Spotvnews獨家】Fromis_9將於9月迴歸,加入Pledis後首次發表新曲
https://www.youtube.com/watch?v=-y7j_hmkA1U&t=35s
有冇人有睇我獨自生活? 本身覺得無乜野但睇完又真係覺得製作组好無謂 搞埋呢啲野黎用旗安攞效果 其他成員我覺得都仆街 人地記念十年漫畫終篇 就算真係疫情(which唔make sense 你剩係個crew都唔止廿個啦)/schedule唔得 咪講唔去囉 好過瞞住84 人地連才藝表演跳舞都準備埋
唔小心hi錯負皮
wrong suggestion
又一隊9月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞