[KPOP] K-POP 2021討論區(66)

1001 回覆
7 Like 71 Dislike
1位一定無問題 係pak難咗
Traffic light硬到癲IU 樂童 MSG都被壓住好耐想佢落一落嚟
之前ig有個人喺咁po佢,真係忍唔住unfol咗
平時就算唔追嘅團,見到靚嘅都會望多幾眼
下個月ITZY CB有咁成績我都還神
駁唔到
itzy首mafia響chart度就黎連影都冇

話說黨最近對兩個未算係犯法既強國明星搞到佢地一夜間社會性死亡
果班港星同浸過KPOP鹹水既護旗手唔知腳震未
唔少人過去都勾結過外國(日本)勢力
好多護旗手都曾經有過日本市場
港星就鍾意去日本旅行
應該仲有top100 all kill
下首主打真係要好勁先拉得返d路人飯 收復失地
Mafia 音源其實唔錯
24hits 成個月係top 10-20
宜家仲未出榜
已經樣衰,仲要八婆格人哋表演,佢仲翻白眼
搵到呢呢呢呢呢oh呢 呢首係咩歌未…
個人覺得出音源一個月keep到頭30到其實幾好
當然唔會係最勁個批但唔會係差
但係依道有d人會覺得冇top1-5 = 等收皮咁
蘇軾時…
你話係咪大熱就一定唔係
但起碼無 flop 先
典型嘅為加而加 突兀rap part
大把位可以做到班明星啦
爭在後台夠唔夠硬啫

不過班香港、台灣出身嘅前kpop idol
短期內反而應該唔會畀人搞
依啲人可以用嚟做樣板 好似迪熱麗巴噉
總有人可以靠出賣自己人發達
不過庄小姐嗰啲就唔夠班喇 背景同名氣都唔合格

見到牙辰紮辮我就扯到好硬點搞
又唔好話人搶咗人個位,參加得選秀個個都有機會入到,所有練習生都係受害者很可憐的講真,撚知佢會造假咩?班女都話唔到事

其實如果有練習生覺得個賽果有問題可以搵返個主辦單位傾 / 其他方法解決呢個係屬於受害者同mnet之間嘅問題
笑了 拎曬兩年半benefit之後話其實自己好慘 自己都係受害者
RV首歌都幾…麻麻
https://youtu.be/5Rl67uU_oJs
聽番真係 用完美都唔足以形容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞