[KPOP] K-POP 2021討論區(66)

1001 回覆
7 Like 71 Dislike
我隊野就算係造假都有實力過你嗰隊出道左咁多年嘅兒童合唱團吖唔記得咗牙巫牙魚先係空降始祖笑死仲好意思拎出來講講還講淨係拎IU出嚟咪幾好 係都要俾人知道自己鍾意聽兒歌禾禾禾捉撚到啦5P狗
啱啱search過都幾醜..
有值唔值嘅咩
同埋佢地又唔係整呢隻碟整咗一年八個月
相由心生…就係呢條臭婆娘爆我大獲…
兩個都係一樣噪音滋擾
璨閪....璨閪呢個名真係好難聽好難聽呀,我可唔可以掟佢落山呀?
駁吾刀
你又輸咗…你永遠做唔到允熙…!
允熙太強勢辰辰唔愛...
唔強點壓得住佢個勢
我甘願做辰辰身後既小允熙
起碼Daddy堂堂正正話要空降兩個入去
仲要係加兩個位,觀眾揀嘅top7入晒隊,唔係搶走人地個位
你死開啦幾時輪到你…
辰辰玩厭你就輪到我允熙2號上位
公道講句RV首歌都算係summer最好聽
不服來電
我大把嘢畀佢玩…
“Queendom” Melon Top100 #2
唔知過唔過到traffic light
以暴力、脅迫或者其他手段強姦婦女的,處三年以上十年以下有期徒刑。姦淫不滿十四周歲的幼女的,以強姦論,從重處罰,最高可判處死刑。

姦淫不滿14周歲的幼女的,以強姦論,從重處罰。 強姦婦女、姦淫幼女,有下列情形之一的,處10年以上有期徒刑、無期徒刑或者死刑:(一)強姦婦女、姦淫幼女情節惡劣的;(二)強姦婦女、姦淫幼女多人的;(三)在公共場所當眾強姦婦女的;(四)二人以上輪奸的;(五)致使被害人重傷、死亡或者造成其他嚴重後果的

如果有朴世路 應該起碼坐十年以上卦
可惜依家Top 100無24hits咁有可信度
可以做第n次改版後第一個拎一位女團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞