[KPOP] K-POP 2021討論區(66)

1001 回覆
7 Like 71 Dislike
下 我無鬧過
係條街到大大聲笑咗出嚟
係條街到大大聲笑咗出嚟
Dnlm
唔知CUBE股價會上升定係大跌呢
omg mimi
李彩演
其實今次中國 Irene Bar 已經講到明唔會幫手開團谷銷量
NCT 廷祐 音樂中心MC申告式舞台

NCT 廷祐 - Smiling Angel (原唱: 成始璄)
https://youtu.be/Ew-bAIPZ44M

來源: theqoo https://theqoo.net/2120377817

1. 他選了一首很像是自己會出的歌呢ㅋㅋㅋ 真可愛ㅋ

2. 跳舞真的很NCTㅋㅋㅋ 跳得真好

3. 他的歌聲真的超級棒的ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 當然臉蛋也是

4. 他長得超級帥的,連歌聲都像精靈一樣

5. 廷祐好可愛ㅠㅠㅠ 真的太帥了ㅠㅠㅠ 染白髮後有點像金俊秀ㅠㅠㅠ 是超圈粉的長相呢ㅠㅠㅠ

6. 我今天也在想像著金廷祐solo出道的樣子...💚

7. 不知道是不是編曲的關係,這首歌突然變得好像偶像團體的歌曲ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

8. 感覺他超級緊張的,真可愛ㅋㅋㅋㅋㅋ

9. 真的是NCT的成員沒錯ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 可以把所有歌都跳得很NCT

10. 啊ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 真的很NCT

11. 雖然我不認識他,但覺得他的聲音非常好聽.....

12. 可以讓廷祐出像Joy的'Hello'那種歌曲嗎??ㅋㅋㅋ

13. 選曲讓人滿意外的,但他的歌聲比我想像中還適合這首歌ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

14. 音色超棒的... 正在重複播放中

15. 銀髮的廷祐超級有男子氣概... 好像銀髮九尾狐
Cr韓網評論翻譯站

係因為覺得SM對Irene唔好啫(想佢solo唔關職場欺凌事
咁佢地當然係撐 Irene
只係想講 preorder 條數唔好同 Irene 唯飯啲購買力完全掛鈎
佢地唔少真係嬲咗 SM 寧願買多幾份禮物俾 Irene 都唔會幫手谷團 CB
上個月唔係已經跌咗一半啦咩
冇飯開先做野, cube真係cls
如果小娟solo同Lightsum出道養得起cube,我諗cube會咩都唔做住
佢仲有講野
JYP daddy好波好有人性美繼續comeback
黃贏辰!
咁天真覺得啲禮物真係送到idol手中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞