[KPOP] K-POP 2021討論區(66)

1001 回覆
7 Like 71 Dislike
https://www.instagram.com/p/CSnHGeLBuXl/

Hyuna x Dawn 真係出unit
初動50萬有咁多259都有呢個數
我成日笑鼻塞佢都無反應懷疑寶寶完封me
咪就係25晒去tbz到囉
唔喺台上做愛一律當冇出過
淨流出:旴
fromis_9轉入pledis旗下
從8月16日開始fromis_9將轉會到從出道專輯到現在一直擔任製作人的Pledis Entertainment,繼續進行活動。請大家多多支持和關注在Pledis Entertainment開始新出發的fromis_9。

P社女團
hyuna個樣愈黎愈唔知想點
P社出晒名係女團殺手

After School
Pristin
係咪話本來都住係Pledis頂樓
係!唔知點解會咁!
係啦 本身上次cb都仲喺Pledis舊嗰棟樓到拍嘢 其實都預咗係Pledis繼續管理佢哋
OTR有牙油佢哋
Fromis9睇路啦
AS/PRISTIN 兩個人板
泫雅和DAWN以雙人組合形式9月9日迴歸
值得一提的是,此次迴歸不是在2019年11月5日,同日分別同時發售“FLOWER SHOWER”和“MONEY”的形式,而是首次以duet形式迴歸。
人地而家呢個路線大把女fans
仲邊使到同你扮cutie跳意淫舞討好你班男人?
好似拍mv 時又出左事入醫院,希望今次順利cb 啦
love maker
組合名係咪叫 Love Maker
我見啲hashtag係寫hyundawn
我係女fans都鐘意以前跳意淫舞既hyuna多D喎
RED個時真係好撚靚女!
個嘴整完真係一去不返
BIGBANG 權志龍和BLACKPINK成員Jennie的關係再次受到關注。據媒體報導權志龍最近訪問了Jennie單獨代言的畫報拍攝現場。
此前權志龍和Jennie曾於今年2月傳出戀愛傳聞, 當時Dispatch稱權志龍和Jennie已經戀愛一年,並公開了兩人秘密約會的照片,經紀公司YG方面曾對兩人被爆戀愛一事表示:"公司很難確認藝人個人私生活,希望大家諒解。
阿油嗰班舊底係cj旗下stone entertainment轉wake one entertainment,otr係得f9嫁咋,所以otr摺得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞