有冇人已經去完郵輪公海遊

1001 回覆
20 Like 175 Dislike
我係搭RCL既海洋航行者號
建議露台開揚好多
以前坐有幾班唔知傳銷定咩有制服 上咗船仲會聚埋成堆dem beat之類
邊度寫六點先上船
不過我收6點
隻航行者黎左香港,唔知會唔會開
你地多數經咩平台book?
清你d圖係邊度揾架
可摸以send條lin黎參考下
btw上次去星夢我食咗鐵板燒
個c fu真係同我普普通通咁燒,零雜技表演
嬲到去咗投訴
淨係得我地個枱個c fu係咁
其他枱每個c fu都表演得好正
要知道鐵板燒最重要就係個表演
一條友3500?
肯定多數輸
係,其實前幾日計完,真正用咗3200左右
bob叔:馬騮戲掛住耍雜炒燶我個飯
其實本身唔預佢好食,但係咩表演都冇就真係嬲

同樣價錢($400) 我食牛扒餐廳唔好
如果五六日兩晚,係咪得垃圾星夢?
早兩日我見碼頭泊咗隻公主,係經過?
見星夢而家係咁推
想問下book星夢果陣加左500蚊税+費用 同會有120蚊郵輪服務費之外 仲有無其他一定要俾嘅錢?
冇啦
不過除非你好忍得,如果唔係你唔會一蚊都唔洗用
問左加勒比個cs,佢話第一日午餐都係船食
六點分分鐘都準備開船了
我睇雲頂寫住九點先出發 係咪真㗎
咁唔清楚了不過雲頂行左一陣啦 應該上面有巴打講過
lm
有冇巴絲知雲頂啲drink package實際有咩揀?
上網淨係搵到 premium 嗰個嘅menu
諗緊如果佢啲package抵玩
同朋友上去玩+當酒聚都幾好
我on hand得500幾蚊嘅drink package menu

啤酒:
Heinken
Tiger
青島
嘉士伯
Corona
藍妹

Sparkling Wine:
Cruset Blanc De Blanc, France

白酒:
Lindeman's Cawarra Chardonnay, Australia

紅酒:
De Bortoli Shiraz Australia

Evian, Perrier

可樂,可樂light, 雪碧,芬達(橙), Soda water

橙汁,蘋果汁,芒果汁

Cappuccino, Latte, Americano, Espresso Double Espresso, Mocha

英早茶,菊花茶,茉莉花茶,中國茶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞