有冇人已經去完郵輪公海遊

1001 回覆
20 Like 175 Dislike
價錢段日計 但要買哂全程咁解 飲得野多買就啱
味道麻麻地
唔是好值七十幾一個人,仲貴過鋸扒
不過unlimited dining package包埋?
冇睇unlimited
問過3餐4餐個package只包Jamie,日本野,鋸扒,川菜同打邊爐,唔包wonderland同鐵板燒
只對鋸扒有興趣所以冇買

睇utube ,肺炎前好似包埋鐵板燒
4日都唔係好夠喉
排攀石又排左兩個鐘,食野又兩個鐘
頭尾都冇左一日
想問下船上娛樂係咪真係無左重點大型表演?
另外附費餐廳質素如何?上網睇d人劣評
表演我覺得麻麻地,個魔術好流
迪士尼d show仲好睇
酒吧live都好聽

附費餐廳我覺得合理都高質,但真係要食頭圍,要兩個鐘時間,去玩就要預小小時間
食左CHEF'S TABLE
有5道菜食左3個鐘
即係 first dining 同 second dining 都係食兩個鐘?
食好西
好癲
巴打覺得點?我覺得大人娛樂差d
好難想像上滿人架船會有幾恐怖今次得1800人我都覺得都有d設施滿足唔到呢家個人流
我覺得係第一次啲人玩先排得多人

啲鬼上郵輪可能都係上泳池玩多 飲酒食嘢

btw我未上船,31號船
都算多表演既
早d上到船應該食到,我個陣上船已經4點幾
等左3個幾鐘,餓到傻仔
今次多家庭客,國際學校放sem break
都可以食一個鐘吧
自助餐收3點夜晚唔開
main dining room上船的下午有冇得食❓
有,早午晚都有
早餐未去過試,午餐同晚餐唔錯,我覺得中上
上船日午餐唔包特色餐廳喎
唔好,火鍋唔值得試,除非你想對住個海吹住風咁食,d料真係麻麻,我估稻香或者街坊酒樓都好過佢

今次買左3間,兩次扒房,一次jamie

扒房算正常,份量好夠,火喉掌握得好好
最基本叫medium rare唔會比medium well 你

但比我再簡就食兩餐付費算,次次食飯都食兩個幾鐘,真係唔係好掂,太飽

唯一唔滿意既係早餐既粉麵
魚蛋好難食(粉既)、個湯唔知點解用通菜去煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞