有冇人已經去完郵輪公海遊

1001 回覆
20 Like 175 Dislike
加勒比要求沒有passport只可以上船日即時check in

相信星夢都一樣
鑒於所有海洋光譜號船員(包括該名復陽船員)的檢測結果呈陰性,我們現正呼籲當局重新考慮暫停 21 天的決定。若當局最終仍維持原本決定,我們將即時向所有客人、旅行社及其他合作夥伴通報。目前預訂了 10 月 28 日至 11 月 11 日之間任何航行的客人如果希望取消,可以全額退還其已支付的遊輪票價、港務稅費,及已購買的船上消費項目。
想問問上船check in會唔會過xray
自己帶酒上去得唔得
會過,唔好帶拖板、風筒、電水煲個d野上去
如果唔係會沒收,等落船先比返你
雲頂香港又贏
即係online check in都要填同影埋passport?
雲頂不如去坐新渡輪
訂皇宮套房應該好d掛
星夢online check in可以用身分證
我淨係填身分證唔填上面護照唔俾我過 定就咁打NA?
佢護照嗰行本身會填咗幾個零 你唔好郁佢就得
或者你入返幾個零入去
專家:建議xxxxx
政府:全部都係廢話
佢冇得唔咁做啦,RCL仲心存希望港共可以讓步
現實係佢彩你都傻,清零大過天
如果係支那船公司或者網開一面,分分鐘當日覆驗係陰性都繼續比佢玩
冇錯政府咁要面,點會讓步俾你外國公司
都唔係
有次地鐘見到個鬼坐到埋港女個位 挨到好貼
然後個女仔大聲用流利英文屌9佢叫鬼縮開
型到爆
想問下rcl上船前個檢測 佢地認唔認政府社區中心做嘅核酸檢測?
有冇人已經去完郵輪公海遊 (2) 希望海洋光譜號大步攬過
https://lih.kg/2752068
可以,240蚊一位
估唔到可以到2
只要一日仲有隔離
呢個po長做長有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞