[別人貪婪時我度縮,別人度縮時我更加度縮] 拜仁慕尼黑球迷討論區 玖拾壹

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
暫時睇冇咁差
費蛇套波冇左保定艾蛇唔一定好好
唔係個陣費蛇嬲咗球會越過佢咁決定唔續保定所以先走咩
管理層唔想續就肯定唔會續
費蛇唔嬲豬唔走都踢唔返前兩季d波
保定上季都睇到佢愈來愈回塘啦
只係今季買咗件唔好得佢幾多嘅烏狗啫
後防屎,最錯就係19年放走咗Hummels
然後而家中堅位最令人放心嘅傻靴又玻璃
Agger 保定真係越嚟越差啦,要買人頂佢係遲早嘅事
個陣一直都話留武士放走保 蘇利呢幾場都好咗唔少,烏又唔係真心咁差
不過琴日睇到後面唔識放長波前面少咗樣板斧
反而艾蛇鳩衝我相信烏黑/傻靴/漢堡王都識 甚至仲叻
很想要Sabitzer
https://www.instagram.com/p/CS6KfkXIt9C/?utm_medium=copy_link

待遇勁大牌
印象中抖同梅都冇
轉會全部閪冧,咪要連續約都要當喜事咁辦
Ullm琴日見到佢都夠速度同人鬥爆
但係啲頭鎚好嚇人
咁留甘係真係好撚重要嘅

市場上拎一億都買唔翻
比十億你 你搵到邊個
不過猁有個西班牙中場幾啱洗
無限budget我會買fdj

呢件一定啱洗,但我都係覺得甘勁啲
Fdj我覺得有啲公子波
冇甘咁難纏咁撚煩
呢個自己叫走
所以甘咁撚值錢

甘係英人嘅話應該值3億了
非爆閘
想問點解你地唔續約保定嘅?
因為回塘

上季其實佢單防已經退化得好勁,下下都係靠delay等隊友翻到
主因係太慢
比人打反擊放狗實追唔到
Btw ching你迷邊隊
叫哥師原價買番sane走ok?
不了 佢係拜咁多德國朋友好似好開心
路明尼加聲援辛尼:洛賓也曾被噓,但他最終贏得了歐聯

昨晚進行的德甲聯賽第2輪拜仁慕尼黑主場對科隆的比賽,儘管球隊最終3-2贏下了比賽取得了新球季的聯賽首勝,但在比賽中辛尼遭到了拜仁球迷們的噓聲,賽後球隊主席路明尼加在接受採訪時也對此發表了他自己的看法。

路明尼加表示:「我不喜歡球迷們噓辛尼,我為辛尼的遭遇感到難過。如今辛尼正在不斷努力證明自己,但他還缺乏信心。在今夏歐國盃中,他並沒有拿出出色的表現。但考慮到球隊為簽下他支付的轉會費以及他在球隊的薪水,球迷們的批評也會緩緩來臨。

「我還記得球隊在2012年對車路士的歐聯決賽賽後,射失12碼的洛賓十分難過,在那之前球隊在對多蒙特的聯賽中他也曾射失過一次12碼,那時的他同樣遭到了球迷們的噓聲。」

「事後他都打算離開球隊了,但我們告訴他:『不行,我們不會讓你離開。』那之後的他仍然是球隊的一名重要球員,全隊都給予了他巨大的支持,充滿雄心壯志的他在一年後隨隊拿到了歐聯冠軍。」
路明尼加:沙比薩是個好球員,但是杜利素有時候被低估了

拜仁慕尼黑名宿路明尼加日前在接受採訪的時候談到了老東家和沙比薩的轉會傳聞,以及傳聞中可能被清洗的杜利素。

路明尼加說道:「沙比薩是個優秀的球員,但是在我看來,杜利素有的時候被低估了一些。杜利素是個好球員,而且我要提醒你的是,當希歷基斯第二次執教的時候,杜利素曾經進了很多球,他對於拜仁慕尼黑來說是個有用的球員。」

沙歷咸美斯曾表示,如果在轉會窗口關閉前還有機會出現就會引援,如果沒有那就不引援了,對此,路明尼加表示:「我相信沙歷咸美斯是嚴格遵守監事會規定的,這是協會的最高權力機構。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞