[別人貪婪時我度縮,別人度縮時我更加度縮] 拜仁慕尼黑球迷討論區 玖拾壹

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
換C.Richards出黎
Chris Richards, please stay

有冇人覺得Richards好似鼎爺
哥杜梅同場都係咁 好鈍
屌,贏波都贏得好無癮
其實我suppose轉number既都會留
Richards Coman Goretzka 除咗C17
閪住咁贏好過轟烈咁輸
無轟烈
呢場淨係得閪住贏同閪住輸揀
咁梗係揀閪住贏啦
完場邊位手足係現場舉牌話掛住艾蛇

Sarr Sane種廢應該係本土同香港拜唯二共識
睇精華都見到sane冇腳好波
應該冇得救
Leroy Sane taken off at half-time for Bayern Munich.
Was booed during the first-half by some of the home fans.
Completed just 9 of 16 passes. Lost possession 11 times.
A poor 45 minutes.
球隊上下都俾左好多機會佢
仲攬得佢幾多次
一代天才去到如斯田地
後備雪下佢好過
等佢冷靜下
搵人接貨吧啦
巴黎買埋佢做吓好心ok!?
球迷唔係 on9,Sane 拎差唔多最高人工,但成年都交唔到,同埋間接令到其他表現更好球員唔肯續約,唔噓鳩你咩
拿蛇個陣都冇防中
所以烏黑有時都非戰之罪
前面八成時間冇遮冇掩
拿高士文:聽到了球迷噓辛尼,這對球員沒有幫助

德甲聯賽第2輪,拜仁慕尼黑主場3-2擊敗科隆,賽後,拜仁慕尼黑主帥拿高士文談到了本場比賽。
拿高士文說道:「足球是一項重視結果的運動,從我們的角度來說,今天最終的結果是好的。這是一場激烈的比賽,和對慕遜加柏的比賽有些相似之處,我們還有很多要做和要提升,我們丟球球權太多了,我們本可以做得更好。」

關於辛尼,拿高士文表示:「我們上半場全隊都表現不好,我聽到了球迷對他的噓聲,球迷們應該支持自己的球員,其他都是無益於球員的。」

關於梅斯亞拉,拿高士文表示:「梅斯亞拉在進攻端表現很好,他的一對一能力眾所周知,他今天再次展現了這一點。」

關於沙比薩,拿高士文表示:「我沒有參與其中,我們還有很多事情要做,他不是我們的球員,所以我不談他。」
唔踢好啲波點支持
所以話拿蛇幾撚世界仔
把口就識講保護球員唔好噓,咁樣幫唔到隊波
但決定半場換撚走佢嗰個人就係你
BTW唔緊要,有個識玩辦公室政治但重要關頭做到野嘅教頭對拜狗嚟講係好事
玩政治方面拿神圓滑過Flick
雖然戰術輸咗九條街
3字頭識咁玩都真係夠叻仔
關多狗咩事

Btw掉轉睇就係識玩先可以廿字尾就可以係隊四大聯賽senior team立足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞