[別人貪婪時我度縮,別人度縮時我更加度縮] 拜仁慕尼黑球迷討論區 玖拾壹

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
收嗲啦,Ruby Lau
R聯直接頒俾大巴黎算啦
你終於贏到r聯
下年抽中鈀我地有Omar Richards(英乙), Bouna Sarr(勁)同Nxx (巴黎舊將,熟哂班人) 守住防線
Oliver Kahn on PSG's signings: "When you look at the names, they now have an exciting squad at PSG. The question is, will it work? Will they all harmonize with each other in the end? We'll have to see whether they will all come together and work as a team" [Kicker]

🍇🍇
講真拜正選都幾撚勁,但條後備點踢

仲未計費蛇變拿蛇
Ich bin bereit
人地買人work唔work係人地嘅事啦屌
我淨係覺得拜仁而家個陣容唔係好work囉
Omar Sarr Roca三個都唔夠買一個新屋有用
所以topic名無開錯
有冇清覺得拜仁同PSG會係新嘅宿敵

寒酸足球vs金錢足球
宿咩敵
次次比人按在地上摩擦
呢兩隊嘅矛盾已經超越球場上嘅比拼。

絕對唔會洗錢嘅球隊vs絕對唔會寒酸嘅球隊
其實佢哋都係出糧錢多
轉會費又洗好多咩

沙利狗莫講話免簽
比20m佢咪又係執垃圾
比夠1億喎咪有5件垃圾
70萬週薪你殺咗沙狗都唔出啦
Off topic
Roca Sarr Sane加埋有冇一半
佢哋好多免簽
我拜幾時整番啲
睇Viutv水陸運動會好過睇拜仁了
Manchester United alongside other other clubs like Corentin Tolisso's profile. The player is tempted to play in the Premier League. Bayern Munich are willing to accept around €10m for him.

10m不如唔好放
Real
法國國腳 世盃冠軍 三冠輪換

屌你不如留住佢算啦10m
你買個Roca都冇咗啦
收爹啦拿姆 一日到黑RocaRoca
你迷Roca?下下護短
體通fb係咪表示德甲都係佢地播
我諗係啦掛,日日都出一次post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞