[別人貪婪時我度縮,別人度縮時我更加度縮] 拜仁慕尼黑球迷討論區 玖拾壹

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
又然
真,10M買隻閘不如sxxxxxx打撚埋去
9號同梅拿都入左波
呢到都有人j架
沙卡國家隊同喺德甲堅勁。
黑人用波型中堅呢場算ok
發覺烏傻隻手包到同保定一樣 將備撚
發覺烏傻隻手包到同保定一樣 裝備撚
手痕入左多post行左個圈
慘到比CCTOY D傻閪爆閘賭波賭輸左爆閘狗真係死全家啦
訓左無睇,乜Dumfries 1200萬去左國米

做講波佬?
正正經經靠樣搵食咪幾好
唔關我地事
抵鳩死...爆閘同被人爆閘嘅都係
根本就唔會再買
拜狗負碌有件Stanisic上到位咋
咁又唔好咁講, 我地間中都有人爆入黎吠
唔係關唔關事
歐國盃算幾搶眼
都等左會去邊好耐
睇國米拎完冠之後啲轉會
應該都係冇咩作為
條友笑撚死,又唔睇數據
賤種多贏過拜幾多次
自己唔睇數據學人賭波

玫狗幫拿蛇起機不意外,佢贏過拿蛇幾多次?
上年加柏贏紅牛靠契仔咋
水完人買契仔自己就跳槽,我想知玫狗幾時執番契仔走?
不得不承認肥9真係幾靚仔
體圖:拜仁已向韋斯父親表達興趣,得知他有解約條款

據德國媒體《體育圖片報》的報導,拜仁慕尼黑儘管今年夏天的轉會窗沒有動靜,但是他們已經在為未來做規劃了。禾夫斯堡右閘巴古、利華古遜中場韋斯以及慕遜加柏中場紐侯斯都在他們的清單上,雖然不是本賽季的清單。當球會再次有錢可用的時候,沙歷咸美斯會讓大家知道什麼叫殘忍。

《體育圖片報》稱,拜仁慕尼黑已經發覺韋斯的合同中包含有一條2023年生效的解約金條款,這對於擅長使用違約金挖人的沙歷咸美斯來說無疑是個振奮的消息。球會已經通過中間人向韋斯的父親表達了興趣,他的家人也造訪了慕尼黑,韋斯本人願意在未來加盟。

關於巴古,拜仁慕尼黑去年夏天就曾表達過興趣,但是認為當時緬恩斯的1000萬歐元要價太高了,巴古去年也願意加盟拜仁慕尼黑,如今,就這麼錯過的拜仁慕尼黑,勢必要花更多的錢才能得到他了,拜仁慕尼黑已經向巴古再次表達了興趣,但是得知他在禾夫斯堡的新合同裡沒有解約金條款了。

紐侯斯長期以來一直是拜仁慕尼黑的引援目標,他的解約條款4000萬歐元,另一方面,他的隊友薩卡利亞已經不再是拜仁慕尼黑的追求目標。

但是認為當時緬恩斯的1000萬歐元要求太高了
Zakaria幾好,點解唔要

隻手放呢度好瞓啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞