[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
Ass睇嚟唔會放 佢已經係隊長咁 平時啲對答

應該似賣白 一嚟老啲 二嚟多傷 三嚟有啲contender都會想要白控波 應該易trade啲
白腸都唔會賣既 越打越好 +份約合理
既然BW講到明想佢打pg

唔好續毛巾 下年Ass正選 後備就用Primo同Jones分

既然想揀talent既唔好又擺佢Gleague一季啦好無
下年推返芹上正選 搭Ass

拎白換啲2022 pick又好 咩都好

Ass//芹//Kj
Primo+Tre//新仔Sg//Vassell
同埋話唔想Primo只做3分手
應該係想佢開發埋控傳打晒J
咁ass 就變相一定要讓球權
開季前唔平衡下個陣
真係下季可能見5g陣
kj同ass一齊守底
可唔可以送走ass留返小白
白老D 去第二隊做個後備PG打playoff好過
要讓球權唔係更應該留白咩 ass打唔到無球喎
留屎忽唯一原來係佢比較後生
但我傾向兩個都會送走
如果ass同小白
後者應該好多球隊想要
不過隨時兩個都送走 之後留毛巾
白係好波過ass, 但好玻璃
主要都係g太多
講緊超前部署
條友起碼要2023年先ready 打NBA

時間線上唔撚夾到,除左芹但撞位
仲要賭佢真係有天賦打到
如果唔係又衰多幾年

屌你啦,明明有一班半proven 嘅天賦係到
就係賭一個以為自己超前部署嘅人,仲話唔撚係睇球隊需要pick

柒到
老老實實最唔想賣白仔
[url]網址[/url]
而家成隊垃圾刺唯一想睇嘅就係佢同KJ
young core 得白仔一個識得組織進攻,仲有熱血防守添。

Ass係後生啲,但佢持球時嘅整體ball movement 急降,如果佢願意退落嚟做 role player 我ok,但要佢揸住控球權嘅話,我寧願睇 Jones。

芹同短手真係好難揀。一個有先天勁爆彈跳力,但係心態會爆炸。短手上季表現時好時壞,儲夠經驗之後,做role player 應該無乜大問題。

假設DDR走,starting 2Gs 變咗 白Ass芹Jones短手毛巾6人輪換,其實ok嘅。而家賽程咁密,2day/3rotations 咁樣換,其實可以減少球員身體負擔。

Primo/Wisekemp 2個如果打GL打得好,到時咪拉上嚟頂輪休嘅人

講咁耐,前提係要DDR sign and trade 換到 stretch 4 或者center。如果用 Free Agent 走嘅話,刺可能要賣G換長人/3D
我覺得DDR換到美隊呢個LV嘅鋒線都已經偷笑
唔好諗住下季刺想入playoff
由佢pick Primo 已經覺得Front office 無撚得救
完全睇唔到佢哋想點撚樣

Primo 時間線對唔到White Murray
仲要賭佢打唔打到,講緊要2023年
到時Murray White KJ 都完約 / 尾期
人哋覺得刺無希望會唔會留?

咁撚樣pick 人我都唔撚知來季想點
之後幾日如果冇乜交易,我支持宜家班仔集體嗌trade me
有邊個會想去刺?睇唔出隊波除咗錢仲有咩吸引
2021-22
G: Murray White Walker KJ Vassell Jones Primo 2輪新秀
F: Samanic Diop
C: Jakob Eubank
Cap: 60M
Cap Room: 50-60M

連一個正常陣都排唔撚到

Samanic 已經70% bust
Murray 想走咁
White 玻璃
KJ練撚壞哂

No 3 No play maker No attacker
No talent
其實kj仲有得返轉頭
就係下季唔好再要佢打4號位
ass感覺都似想走
平時佢開季前會不停打晒j 點訓練 同埋下季會點點點 今次無晒影
最怕popo 下季唔重用Primo
之後下放佢落去打波
重建又唔係同人收爛約攞pick
Front office執7佢
班屌撚已經放哂風話Primo 至少2023年先會驗收到
下季唔洗旨意見到佢
KJ 肯定比人推去再打4
揀primo就擺明唔會再揾佢做大佬啦,仲打咩J
都係個句
後續冇大trade嘅
馬刺成隊野執7佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞