[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
真係要完全重建可能要等波波退休
其實想佢返黎
要一個更衣室領袖
real?

去網了
比 Mills 臨老去追多個冠軍都好嘅
喺依家隊刺入面打波都無隱
Sign and trade 咗DDR

Bulls get: DDR 85m/3
Spurs get: Thad Young + Aminu + 1 FRP + 2 SRP

*兩張都係到期約,下年會有返30m cap space 左右

https://twitter.com/bobbymarks42/status/1422652232370110465?s=21

*詳細picks資料

https://twitter.com/wojespn/status/1422651234209648640?s=21

https://twitter.com/jeffgspurszone/status/1422650683585597443?s=21
Sign, 真係星散了,希望快d重建成功
證明馬刺終於肯重建
唔再開啲長約大約俾老將

下年會有返cap space 可以補強
如果用trade 白換到多個2022 First round pick就爽

而家刺撚應該希望 Primo可以打得起
有冇人經歷完呢個off season之後好滿意?

唯一少挑剔係 McDermott 份約長咗少少

1. 真少主KJ唔洗打4號位
2. 選秀揀咗個我哋最需要既talent
3. 2輪簽個件同 McDermott 可以打唔同位同補到我哋3分力
4. 執到Zach Collins嚟 打得起就有用
5. Young 老將嚟講態度好,可以教下新仔mentality
6. 換晒血 會有返啲朝氣 上年2勝8敗個啲死氣沉沉應該會無晒
7. 下年有cap space 唔洗食爛約 補強/trade/2022 sign&trade 都好多空間,唔洗再犯俾Pau Gasol食晒啲cap既錯
8.而家隊波既timeline會好返好多 下年Young 同 Aminu完約既話稍為老啲得 McDermott,應該由Murray帶隊

如果拎到最值錢+唔fit timeline既小白換到picks就好

祝Gay,Mills,DDR 一路順風

Go Spurs Go!!!
如果清到白既仲可以留錢續芹菜

利申返:我唔係反白,但純粹大局計trade佢係比較合適,唔係引戰
1. McDermott除咗約長之外仲略嫌貴咗啲 24m/2年 或者36-38m/3年,最後一年team option會係更好嘅選擇

2. kj打唔打pf都係要睇廢老醒唔醒 而家未咁快開心得住

3. gay上季季中甩唔到換asset而畀佢今個offseason就咁走其實算失敗

4. 今年draft冇後備plan trade down唔到又屯積唔到現代籃球顯學大型側翼係失敗之二

5. z.collins係一個唔錯嘅福袋 如果掘到個醫龍入隊就更好

6. ddr trade入面冇芬蘭司機有t.young同aminu係暫時最滿意嘅操作 芬蘭司機=m.leonard第二 唔太睇好佢嘅發展兼要攞埋佢嘅話會觸發hard cap同硬食3年或以上 t.young同aminu兩個老將+到期約不論自留定轉賣都好啱用 唯一遺憾係r唔到多啲pick

7. 白ass芹3個如果可以賣到2個或以上去換asset就更好 食爛約+asset係一個可取嘅方向
冇左Mills 呢個精神領袖,我都唔知黎緊馬刺邊個係大佬
Ass:今次仲唔輪到我?
終於正式重建 毛巾 Gay DDR一路順風
等左兩年 刺終於重建了
ff 然後呢個垃圾陣入到playoff
重建要嘅野真係睇唔到
Picks 得3個唔值錢嘅
潛力天賦冇
可以圍繞到嘅核心冇
刺文化傳左比邊個

以前一直都有好好嘅接捧
Roster keep 住有老中青

259走前同走後就一直亂鳩咁嚟
咪玩啦
數吓西岸其他隊有咩人
Playin都入唔到
要重建就唔該trade多幾個近年既first round pick
最快25年先convey到幫唔到重建
同埋一早決定重建就咪簽doug 同簽3年
冇picksssss冇young star(s)咁樣靠每年揀一個再睇吓打唔打得起重建到bull pick convey都似
終於都係走曬,又有啲唔舍得
重建但上年唔tank
Tank左咪攞嚟pick primo
一定唔叫好架啦,希望下年比kj大包大攬打哂睇下做唔做young core, 但唔好再打4號位了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞