[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
你抽完咁撚樣養
我俾Cade你都死啦
你最少俾一季一軍上陣時間同機會佢試
唔係試都唔試就裁
馬刺GM除左 waive人仲識做咩
近幾季操作都on撚柒鳩

睇到人忟撚到

送咗幾多免費野出去

今季鐵心練人,屌你老母又簽科返黎

一個 19 pick 我都唔撚知養過乜比過咩機會佢就免費waive 佢

咁樣嘅GM可以留係到
真係on9
kj同短手係自己好運同命硬先未waive
下個高危係芹菜
根本呢幾季都唔會贏波就一早trade LA同demar la
仲要係咁簽人嚟卡住晒啲位
Dllmch
19 draft 19pick打後嗰啲Thybulle/ Clarke同Kj疊晒位
其實冇乜好嘢揀到
明明lma gay ddr 當時都仲有年半既約
得ddr叫做換返小小野
其他就免費比人走
之後d pick 全部選完就發展聯盟

依家成隊波 小白最有價值 等睇到時又免費比佢走
只能講因為有Gdp
令到馬刺管理層乜都唔洗做
每年只需要搵零件 補一補 幫到gdp就任務完成

依家三個退晒
成隊波就唔識運行咁
交易無 養人無
pop想養嘅養唔起(ass,科),唔想養嘅又hea用,好煩
其實個年全世界唔知做咩唔pick係green house個堆人
KJ都由預係lottery跌到去29pick
其實係啲操作一係r頭
一係就唔去試新人
而家打緊老正 除麥兜外個4個人
Ass 因為tp傷先上位
白仔/科帝 因為ass斷腳先出
KJ 因為毛科意bubble斷腳先出
白腸 因為lma再跟唔到垃圾刺升pace先老正
都未計短手因為上季季初白仔養傷 科帝走左先係咁意出下
馬刺基本上前一順位嘅人唔係有咩冬瓜豆腐
都唔會諗用新仔 咁點撚養人
芹咪又係因為咁嘅制度下嘅受害者
如果當初 硬推佢上正選 每場30分鐘
我諗佢依家好大機會場均20分
依家搞到佢一拎到波好無自信 成日搵位傳返出去
其實依家刺 真心要popo退落黎
如果搵maun黎教 隊波應該好正
本身你搵td番黎教都正常好多
KJ係td用先架其實
唔認同芹係受害者

芹菜上年一開始打正 打唔掂先俾人改第6人

我上季差唔多睇足 剩係見到佢不斷無信心

空位唔爆 空晒唔起手 猶豫不決

佢係自身問題多過pop
第一年有錯就即落+屌柒,唔係個個都係禿佬咁好EQ㗎
bol bol選前以為係獨角獸
體測露曬底 只係又瘦又慢
但 mentality 唔好好難再上一級

Ass第一季咪又係坐bench 上季芹已經好多機會
要waive都唔會係一日就決定嘅事
可能佢本身心態偏玻璃
但問題係2年前佢俾科同意粉卡死曬啲上場時間
佢地就1/9 1/8都繼續無限時間無限出手權
但芹就錯一球半球就要雪
本身已經自卑 仲直接俾pop屌到沉埋

佢第一年係g league其實係偏自幹型嘅得分手 雖然唔穩定但叫乜都有啲
俾科帝洗禮之後就左縮右縮做個射手
ass 算養得起
Ass其實係因為tp9斷腳
再係playoff俾癲狗震撼教育先發奮圖強
係個腦有時會跳fuse
但換上嚟代你嘅係科,毛科基點放題TO十射一中都有得出,又唔會畀人屌

望住啲垃圾點都有機會,喺後備席質疑咗自己幾年,心態爆炸都正常

你真係想佢唔好成日傳走個波,就每個possession企喺場邊屌佢,叫人畀波佢做

屌返三四場對位過唔同嘅人,點都醒少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞