[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
又係唔上唔落咯,底都係弱,又冇星。衝po好難tank又唔似tank
生性打beautiful game
想知McDermott點打pf
人地d pf係字母 MPJ melo Sabonis
守條毛
SGA其實都只是11pick
睇啱就入仲要等咩
呢D到期約留到等季中幫人食爛約換 pick仲好
而且簽埋簽埋咁多新人練唔晒
問題雷邊有刺咁多young guard而其他位置極度缺人…
你而家呢個位係要抽Talent而唔係理Squad needs
咁我寧願搏sengun啦…guard勁到cp3咁都冇可能冠,宜家要養潛力一定係f或者c。講緊馬刺對FA本身就冇乜吸引力,要揾件星級側翼難過登天
你放心sengun好大機會係火箭養壞
咁我都信嘅
但刺話曬條修車佬仲肯教仔啊嘛
Free agent guard Bryn Forbes has agreed to a deal with the Spurs, sources tell @TheAthletic @Stadium. Forbes returns to San Antonio.

總冠軍級大佬回歸拯救小馬刺
科帝
Primo幫科帝執屎
衣錦還鄉
真少主強勢回歸
其實刺而家冇一個young player係有明星相
所以draft best talent係啱嘅
當然佢係咪pick 12時既best talent可能大家有意見
而講得最多既trade down pick
我又咁諗,如果肯定佢落到去,又點會唔識trade呢
應該係試訓真係出色,而又傳雷霆同溜馬都有興趣
(btw, 三文治都係因為試訓出色上位…)
再者primo既timeline係而家堆Guard之後,所以衝突唔大嘅
作為刺迷而家唯有希望唔好養壞啦
恭喜Forbes
超前部署
賣走晒三老
科帝強勢回歸
少主回歸我以為sources from mobar
最有明星相既科帝回家
仲記得當年屌到佢變袋底泥
衣錦還鄉
而家都係袋底泥 鹿都係棄用條柒頭先連攞4場
科帝回家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞