[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
真香
暫時睇落Primo老實18歲黎講真係幾勁,睇下進步成點
今次trade,Thad young 其實真係underrate雖然老d,反而覺得mark唔識串有d overrate
t.young公認係更衣室領袖 上場打pf同小球c又交到表現 而芬蘭司機skip leg day skip到第二個m.leonard咁 而且條友叫價又高 你見牛到而家都未簽番佢就知咩事 而家換到t.young好過芬蘭司機多多聲
mark唔識串 佢都係啲後生 有潛力嘅獨角獸
但一來打足四年轉左三次教練 搞到佢除左射波之外無其他技能
二來佢自己鳩做gym 以為自己去左力威健身 只練上身成個身型上重下輕錯撚曬
本來先簽後換都係希望教練團可以改正佢啲衰嘢 但佢應該太撚貪搞到唔換
反而t young真係幾好 除左無三分之外咩都有啲 而且雖然30幾歲 但打波下下搏曬老命 係個好好嘅榜樣同更衣室領袖 接替毛巾個位
aminu就人肉交易特例 無嘢講
最可惜係r唔到多一個後生仔過黎 不過coby white同Patrick Williams都係牛重點培養 應該都幾難搶到
呢幾年最成功收購都係gay
如果可以打到好似Beal咁就正
不過真係有排練
標身高手長,呢啲冇得練
Tre Jones summer league 打到曉飛都無人講

34pt 8rb 9assists
+
game winning shot
+
game winning steal

老老實實
Jones 帶波同組織穩陣過Ass好多
暫時全隊得白仔嘅組織能力係好過佢
睇season開咗隊波點夾先啦

今季持續關注 T Jones
咪又係用科
出得多過科再講
我都啱啱睇到
喺一定簽科同 Landale 的前提下
即係其他新簽番嚟嘅球員可能仲有變數
刺簽咗咩人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞