[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
primo
官宣左嘅得Aminu, Doug, T.Young, Zack Collins

本身已in contract
Murray White Primo Jones
Walker Vassell
KJ Joe Diop
Samanic
Jakob Eubanks
————-
Chandler Hutchison

名單已經滿左17個人

但仲有2個人未入隊
即係帝科、Landale

資薪空間爆左
好大機會仲有trade
包括cut 左Aminu Hutchison,睇吓拎唔拎到pick
Joe 可能轉雙向
塞返 Landale 帝科入去

甚至,trade Jakob都有可能,始終佢功能性極單一
岩岩睇左一個大陸YOUTUBE片話馬刺想追CJ 仲要多換1 希望唔好咁快做傻事
追CJ不如留DDR
強國YouTube 就算啦
刺正式簽少主科帝
但係刺ig 個post底下俾刺迷狂問 “why?????”

我都想問
有邊個唔會想問
本身後衛位就塞到pk
呢件重要黎食大量時間
我覺得佢呢季應該唔會俾佢食到好多時間
教練係Becky 就係
而家教練係pop
諗下好啦
希望快啲有pre season friendly 睇咁就可以解答到我地既問題
基本上係一個惡性循環黎
要三分 邊個三分最準 Forbes 俾佢射哂 炒 要三分
等到開季先再屌都未遲既
Btw諗緊好唔好續nba 個 team pass既subscription
Forbes又唔係冇往績睇
所以先一大堆人why咋嘛
pre season冇路捉㗎

舊年pre season 輸到9彩又排鳩陣 開季出到嚟由老將天下變快打旋風差勁遠 係季中又忽上腦以為可以靠二老可以衝po先搞到季尾成pat屎咁
都係
不過睇刺大家都預左季初鳩到季尾

呢到有冇人都有買nba psss
我都諗緊續唔續
10年開始馬刺場場波都有睇
其實上季中已經冇再睇晒咁多場波
睇到ass已經唔開胃

不過續都係$400
教練係Becky 就係
而家教練係pop
諗下好啦
希望快啲有pre season friendly 睇咁就可以解答到我地既問題
基本上係一個惡性循環黎
要三分 邊個三分最準 Forbes 俾佢射哂 炒 要三分
等到開季先再屌都未遲既
Btw諗緊好唔好續nba 個 team pass既subscription

我唔信pop唔用佢,最低消費15min
我估20min係基本盤 如果癲起上黎30min都唔出奇
我覺得佢會當mills 咁用
以前睇GDP真係好開心,場場點都有d野睇下

不過都預左唔會風光咁耐,我都少睇左好多,400$睇下其他隊都唔錯
合約細節出爐📝

Spotrac記者Keith Smith報導,馬刺與Bryn Forbes的合約為期一年,年薪450萬全額保障。

Forbes將在明年夏天成為自由球員。

Source:
https://twitter.com/keithsmithnba/status/1431269588172517379?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞