[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
真係on9 既係換唔到野返黎,加埋young 搭單賣
不過認真三文治明明咁後生都Wave
Pop:唔夠認真嘅人我唔要
係係係 科個樣最撚認真
佢本其實賣點幾吸引,主流高長快,有三分既4號位,拎黎trade都厄到下人,係無對抗性/籃板/防守同場上理解差到無論
咁又咁睇
一隊啲隊友
咪又係得呀鐘同佢有夾開
係一隊時間又少 落g league佢大把球權
但一上到黎做咩又冇同佢講
佢又未到無對抗性
上季佢守燒鵝隻胖虎都頂到兩下
佢單防企位唔差 係專注力唔夠好
成個preseason都show唔到佢應該有既運動能力/進步 投射就唔駛講 本身成班正選都唔多掂

之後如果Jones埋位合格 加埋Primo都做到野 馬刺下年又有高順位新人
而佢extension年都仲係無乜進展
黎緊都真係幾危
老實講佢呢d水平既球員既機會係要自己爭取
除非你係top3 pick呢d資素 唔係憑咩要隊波無條件當佢做絕對重心黎培養
宜家仲唔續佢extension都表明馬刺對佢信心有幾
係咪得刺會裁啲後生仔 正常唔要都拎嚟賣
OKC咪一lot lot後生仔咁練囉
馬刺幾可會咁做
不如話 近呢三年馬刺成功賣過D咩人
同埋都唔好話爭取
而係有俾過機會咩
三文治2年得350分鐘正賽時間
重閪過playoff隊啲邊緣球員
OKC個alxxxxxx plexxxxxki
第一年都破千分鐘上場時間
咁有咩7機會
場都無得上點爭取
都有嘅
要全隊仆街先有機會
好似上季全隊中health and safety protocol咪有
上面唔係講緊芹咩
其實都係差唔多狀況
芹第二年應該要有輪換時間個年
就係毛科意點出都冇事個年
但芹本身就係高天賦低地板嘅人
本身預左佢犯錯會多要時間修正
但你二陣俾毛科意食哂時間
垃圾時間出下
出一陣錯一兩球就收
場均出場時間重低撚過科
咁不如真係養科算啦
隔離湧養jordon Poole
起碼咖喱傷個時佢係一陣攞波係有無限開火權
第一年場均8.8次起手呀
先養到由一開始啲人係咁屌(包括我)
到而家有做瘋狂射手嘅能力
馬刺有冇俾過同樣機會先
都唔好講第一年 芹第2年先得5.9次起手
三文治連 pre season 都過唔到
刺谷都見到拿巴
係畀人waive先hea打定因為呢球成為導火線真係冇人知
以前裁過後生嘅丹尼屎綠
但後尾波爺爺執返佢
三文治本身態度都出曬名唔係積極個類
當年選秀報告評價中曬
“If (Samanic) puts all of those theoretical skills together he could be a pretty dynamic playmaking big, but with some red flags on his mental approach, it takes a major leap of faith to believe it will happen at the NBA level when it still hasn’t fleshed out overseas.”

原來科上年係全NBA持球多過1000次既球員入面points per touch No.1
第3係Mcbuckets
pre-season唔係個個都想搏都好正常…本身廁就係guard太多,仲要pick埋 primo,爆撚曬
個球lastguard唔追
在場記者已經講: 會好surprised如果佢聽日仲係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞