[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
中諗住睇下primo係咪你地講到咁好j,個陣我都有份屌又簡G
其實二陣啲球權同時間都唔夠分
然後簽個一定出15-20分鐘起嘅科真心托7
其實當下個個都屌嘅又
個順位太早
全地球刺撚有邊個唔屌12pick揀個未撚聽過嘅
但事後發現原來好多嘢無報出黎加上除左簽科 成個暑假都係good move先叫順返條氣
如果primo真係掂walker會唔會真係兇多吉少…佢爆火箭個場到而家都中記得
咁又未必
如果兩個都有進步嘅話 芹可以focus做砍分手 做先發/第六人都得
但如果芹無進步就危了 要讓時間俾primo/短手上
希望係啦,其實行路草唔錯但硬係克服唔到唔夠自信個樣野
自信嘅野 見過科帝表演嘅
好多都冇哂自信
科帝係輸人唔輸陣
個樣永遠都咁肉緊
仲要係防守漏洞
primo 先18歲,仲有得長高同變大隻,射術同帶波仲有得提升。相反今場嘅 feedback (twitter 網民) 話留意到 primo 有 court vision 同埋 basketball IQ,呢兩樣先係 primo 最大嘅先天優勢。之後要睇下過唔過到新人撞牆期。
我講緊draft個下姐
無得睇聯合試訓 個陣我地識佢老鼠所有免費mock draft都係排佢係20-30
但原來佢比我地想像中勁咪大巴大巴咁車落黎
睇好行路草
但成日發揮唔到咁
如果佢有ass咁自信
總之跳選就一定架啦,真係打得出只可以話制服團隊犀利
小白都係,ass返左黎之後唔知係咪錯覺,好似有啲縮想收埋自己咁既feel
如無意外,應該kj同primo睇下邊個彈起,暫時鐘意kj多啲,有leadership
KJ個係睇下波波推唔推返佢上三號位,佢身材真係三號位無得輸,同KJ性格好成隊波由老到後生都鍾意佢。primo睇佢第一場感覺佢真有潛力做進攻發起點,但控球感覺一般,對抗性就真係要去到開季真打先知。
KJ彈起曬啦 睇training camp d訪問反映宜家都係由ass 小白 KJ帶隊
Primo應該同催鐘/芹比
我冇講清楚,我意思係去到真係叫得做星個種lv
kj真係唔好再放落4號位
真係會玩爛 佢仲要有活力 成隊波既開心果

ass 小白 kj 白腸 個防守已經可以打晒飛機
依家刺係差個得分狂人
而家多人到佢唔落3號都唔得
好怕又見佢哋進攻便秘
繼續收迷jock黨會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞