[NBA][光復香港][又一季新開始] 垃圾刺球迷專區 11

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
就在Joshua Primo加入後,Devin Vassell如今升級成為馬刺第二年輕的球員了。

馬刺目前的球員名單年齡為:

Josh Primo: 18歲
Devin Vassell: 20歲
Joe Wieskamp: 21歲
Tre Jones: 21歲
Keldon Johnson: 21歲
Luka Samanic: 21歲
Lonnie Walker: 22歲
Zach Collins: 23歲
Drew Eubanks: 24歲
Dejounte Murray: 24歲
Jock Landale: 25歲
Jakob Poeltl: 25歲
Derrick White: 27歲
Bryn Forbes: 28歲
Doug McDermott: 29歲
Al-Farouq Aminu: 30歲
Thaddeus Young: 33歲

如今馬刺平均年齡為24.2歲,超過30歲僅兩人,有10名球員年紀未滿25歲。

#瞬間年輕化
科帝冠軍經驗
clap mamba
forbes又返刺 底呢
終於有得睇科防守開波前吹下隻手跟住摸兩下腳底
5G邊使底,最多叫KJ頂C啦
Reddit班傻鳩刺迷仲死攬緊front office
執柒咗佢啦
打small ball要多center嚟托?
3年22m簽個玻璃腳仲傷緊有排冇得出既collin?
想rebuild簽doug&forbes又係托?
想contend?梳,呢隊波爭playin都抆水
Ddr個pick最快25年拎到
重建又唔係(冇young star talent)
準備重建又唔係(冇堆pick揸手)
爭playoff又唔係(成隊波咩料大家心知肚明啦)
到底想點,我睇唔透
其實要tank嘅 22 23 24刺個pick都重係到嘅
最理想無拎白/Young換到2022/2023pick
Tank返1-2年
下年用Cap space簽人
肯全力tank我都支持嘅
Ass Forbes Kj McDermott Poeltl

呢個陣夠唔夠tank
唔草多幾個pick
一陣下年又嚟個primo咁要養幾年先知咩料既就死..
又唔上唔落冇方向一味等結果咁
科48我包直奔狀元 你定啦
Ass 科後場 前線用McDermott Poeltl
next primo
早知揀guard,一早tank top3 揀suggs冇咁嬲..
wright同廢老由bubble開始1516搞到唔上唔落 而家咪畀人笑柒一世
下年選秀好似全部高佬 準備好未
其實差26場,係咪想Pop爺破埋紀錄咋
準備好揀多隻guard
佢作為head coach放任wright接二連三鳩pick 鳩trade 鳩簽人 破唔到紀錄係佢自己攞嚟
準備大年高佬大年潛隻high potential super young guard
next 大o is ready
好似熱火速龍咁既組軍都未必唔得既
養一班role player加二佬三佬 最後再加個岩用可以carry既大佬落黎
依個世代tank盡攞頭pick 細城市都有機會比人嗌trade me
不過rudy gay 上年就應該trade黎換asset
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞