港隊決定「棄戰」奧運4x200自由泳接力賽 全力協助銀牌得主何詩蓓100米個人自由泳再「搶牌」!

1001 回覆
322 Like 20 Dislike
加油
巴菲特如果唔係有班勁人游接力都唔會游啦
何詩蓓原來100米自係亞洲紀錄保持者
好堅
成員共識獎金 / 4 = OFFER ACCEPTED
咪喺,會壓力爆煲,影響心情…

同埋講到另外三個係垃圾咁,實輸硬咁
香港不嬲都on9架啦,不過我覺得一單還一單咯,究竟係上面俾壓力定選手協商好,宜家都係得報導姐。無論點,出唔到嗰幾個都要respect,呢個肯定係共識。就算之後詩蓓拎多一塊牌,都係佢哋功勞嚟
如果100米入咗 下場係聽日游
想攰撚死佢咩連登仔
Respect 加油
今日先知奧運單車成隊計

第二 D 國家對出賽機會有無投訴機制,
或者投訴機制完唔完善我唔知

但香港就得啖笑
100米6點
4X200 7點
點解要棄戰??
邊個講 講緊環法同奧運
企上台得一個
自己睇下入選時間先講
就算話同意都係屈佢地被逼架啦

4x100游過已經不枉此行, 隊友勝算仲大點會唔支持
攞左個銀就已經擋箭牌啦
自己贏唔到要靠人地carry 先贏到 人地唔幫就賴人?
做你隊友都幾揀慘
你唔好咁撚柒啦
邊一個論點係去過先講到啊?
只係條新聞講咩我反映咩渣喎

上面啲人個個以運動員自己出發當正自己係運動員去諗件事,覺得商討係黑箱

陪跑就有哂數據往績睇,4x100第一圈都包尾一search就知,正常人明知隊友有得贏但要浪費體力一齊陪跑點解唔放棄先?又要去過游過先得啊?

捉人字虱邏輯fail
香港泳總同歐鎧淳我都想屌你地老母呀 屌你老母還我郭家輝
https://lih.kg/2637272

歐鎧淳人地不知幾尊重泳總
ledecky游完1500再去400都腳軟啦
其實不如咁講
我唔知你有無做開運動/玩過任何大賽/比賽
作為運動員我相知/都幾肯定 一定會想係大賽上落場

所以明知輸就唔落場依啲論點就不如收翻埋
聽朝又要游100自 if 入到準決賽
就係咁先要棄
游慢啲又會話佢冇體育精神淨係顧自己 你知啲連登仔幾高要求㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞