港隊決定「棄戰」奧運4x200自由泳接力賽 全力協助銀牌得主何詩蓓100米個人自由泳再「搶牌」!

1001 回覆
322 Like 20 Dislike
咁仲有1個呢,又係抵犧牲?
大佬奧運黎,4年先一次,拎到牌可能幫到成個界別爭取到多啲資源。
要享受咪返黎香港,游其他賽事慢慢享受
咪阻人發達是常識吧
你算把啦
宜家叫你出黎打工咁多年儲落個副身家幫朋友發達 制唔制?
我無拎道德高地,
只係想講世界係唔公平,
係香港做運動員,
上便壓落黎,
你就一定要 say yes,
根本無得反抗,
否則你仲有機會出賽嗎?

呢 D 絕唔係天馬行空,
係香港體壇既不公義做成
真,我估反對既人 都唔多知佢地游左
你就真係支那啦 要為整體sacrifice 你咁講更加應該尊重何詩蓓個人選擇添
何詩蓓既體力唔係cp
唔可以用藥水補
唔想拖累朋友親人就更應該儘力做唔好放棄
每個人運動員都係由大大細細比賽中爭出黎
連呢個鬥心都無,就早應該唔好練水,躺平喇
個重點係
你又點知另外三個唔樂意呢?
成個post所有討論論據全部都係FF出來
商討又話黑箱,雙重標準到極致
連登仔真係以為自己去過奧運
明知接力陪跑成就隊友有幾閒

即係你去過?
縮程賺級數
成班教練上身叫人照參賽
人地點部署使撚你教咩
就算打波有人onfire緊都會交多d波比佢射啦
有幾出奇 entry time仲爭廿秒 落得場hea游一陣又比你地屌
開電視快啲搵返嘉賓講幾句
唔係啲觀眾會誤解
你衝出嚟咬我做乜

我提供數據,show the fact 出嚟畀大家討論

踩親你條尾?
又要用環法車隊做例子
依家又改用個人?你搞清楚自己想講乜未呀?
世界本身就唔公平
努力游唔出成績理撚得你
你好努力溫習最後dse 15分,出到黎又wfc?
好多野都係只睇結果,唔好覺得努力左就有回報,日劇睇上腦咩?
唔駛下
請問狗眼看人妻(狗隻#30084)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?
https://lih.kg/2305073
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞