[sem break 早睡早起計劃]

353 回覆
46 Like 1 Dislike
愈睇愈覺六合彩有方法中 但要極度有耐性同有方法 仲要加埋理性作為基礎

依幾期 期期都無咁隻顏色,
算唔算係方法
扮緊工
愈睇愈覺六合彩有方法中 但要極度有耐性同有方法 仲要加埋理性作為基礎

依幾期 期期都無咁隻顏色,
算唔算係方法

唔算 因為估唔中果隻無既顏色或有方法可以提高機率估中無果隻的顏色
扮緊工

加油啊 我都就返工
新人lm

你好啊
放工lu
我訓先啦 聽日會遲一個鐘起身
巴打加油
今夜訓唔著
索性依家起身睇書算

唉咩啊 巴打 唔洗咁sad 喎
巴打加油

多謝鼓勵啊 侵侵
今夜訓唔著

ja ga
依家睇緊一本叫通天經紀的書 裹面有d 方法係對擴展人脈有大用 大家不妨睇睇
今夜訓唔著

ja ga

係啊 依家起身唔訓lu
本書寫的代序都好高質 特別係施永青 周顯等的分享 例如大部份成功人士的成功經驗好難複製 仲有向上流的概念 用字已有問題 流一字係只會向下的意思 從唔會有向上的意思 呢兩個諗法都幾岩
無聊分享下自己的睇書心得 希望大家唔好睇到悶
舉辦活動的流程
邀約嘉賓 (提供價值)
宣傳 (可訓練打宣傳文案)
whatsapp 或wechat 即時解答 (態度好)
處理銀行入數
book 場地
更換場地
安排物資 (例如印刷筆記 坐椅 visualizer 等等)
現場迎接參加者和登記
臨場提供食物食水 (加少量藥物)
翌日處理記者查詢 (後續擴大名氣的方法)

以上括號入面都係我既少少諗法
以前同個讀中大 上過莊的朋友傾過一個話題 係關於普通人點樣係無名氣的情況下 舉辦到一個活動 繼而賺到錢 我既朋友覺得上莊就有一個咁樣的機會 而我就覺得普通人都可以自己做到 只要你提供到足夠的價值比到辨場同嘉賓就ok 例如自己準備三個嘉賓的弱點強化方案 可引起佢的興趣 繼而用擴大知名度等的理由加以遊說

呢本書的作者做左個極好極強的示範
舉辦活動的流程
邀約嘉賓 (提供價值)
宣傳 (可訓練打宣傳文案)
whatsapp 或wechat 即時解答 (態度好)
處理銀行入數
book 場地
更換場地
安排物資 (例如印刷筆記 坐椅 visualizer 等等)
現場迎接參加者和登記
臨場提供食物食水 (加少量藥物)
翌日處理記者查詢 (後續擴大名氣的方法)

以上括號入面都係我既少少諗法

我鐘意睇依啲心得野 得閒分享多啲
加油

你好啊 我都有咁既興趣 呢d 知識更加實用 大家唔抗拒 我可以share 啊 好感動 平時d fd 成日當我up 呢d 係講廢話 殊mf知有用過大學的讀書多多聲

我反而未訓

我反而未訓

你好啊
10點半訓 已醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞