[sem break 早睡早起計劃]

353 回覆
46 Like 1 Dislike
留名 每日7點幾8點自動醒
日日番工就早睡早起
不論番工放假,日日十一點訓,
六點起身,睇一個鐘書再慢慢食早餐,

利申 master first左
日日朝早八九點先訓都好無精神好似虧佬咁
有日屎忽痕晚上十點訓早上九點起身,個種感覺試左真係返唔到轉頭

唔出街架?
9點準時

唔出街架?

早睡早起同出街冇衝突架?
有日屎忽痕晚上十點訓早上九點起身,個種感覺試左真係返唔到轉頭

日出而睡
巴打用咩學日文?自學?
岩岩起身
今日已經算早左
嘗試跟隊 sem break果陣4點訓 第日1 2點醒 都好夜貓下

因為今日開始要返工了 每日要7點半醒 要迫自己每日12點好訓

好啊 歡迎巴打
留名 每日7點幾8點自動醒

勁料 多左好多時間
日日番工就早睡早起

勤力的絲打

意志力好強 朝早睇書個腦易吸收好多

勁遲訓 真係會有d 虧虧地的感覺
9點準時

巴打用咩學日文?自學?

上網打自學技能 有好多網比你學野架 例如 PPT 創業等 暫時就揀左日文先 想考日文遢 諗住year 3 之前考到N1咁
巴打用咩學日文?自學?

上網打自學技能 有好多網比你學野架 例如 PPT 創業等 暫時就揀左日文先 想考日文遢 諗住year 3 之前考到N1咁

我都想學日文啊
巴打用咩學日文?自學?

本身日文得半桶水,識聽唔識講
依家啱啱讀完書又冇野做,決定學巴打咁早起身自學吓先

利申:平時好早起身通常7點幾8點,一放假就去到9點幾先醒好唔鍾意呢種感覺
巴打你係咪自學日文
巴打用咩學日文?自學?

本身日文得半桶水,識聽唔識講
依家啱啱讀完書又冇野做,決定學巴打咁早起身自學吓先

利申:平時好早起身通常7點幾8點,一放假就去到9點幾先醒好唔鍾意呢種感覺

我日文都係識少少 好廢
巴打你係咪自學日文

係啊
大家 我訓啦 早抖
唉 尋晚夜訓左
今日早訓
較左830 今朝無響到 訓到依家先起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞