[sem break 早睡早起計劃]

353 回覆
46 Like 1 Dislike
依家打陣機先
留名嘗試加入計劃

利申:夜訓習慣達8年
me日日無論幾點訓都五六點醒
廢青一定要訓夠八個鐘所以要九點幾十點上床訓
發覺自己同一般青少年有jet lag

去中山紀念公園游水啦
好多鬼妹

好遠呀 同埋一朝起身好攰 其實廢青係成日都好攰

好正 成功者的作者時間

好多人都話好羨慕我咁早自動醒到 一朝早又無人搵你一定好productive做到好多野 但係廢青我晨早起身都係係到上網姐 (我有時會係到諗人生意義 但越諗越灰 最後看破左紅塵
同埋我又毒跟本成日都唔會有人搵我 所以無乜分別
如果夜晚要出街就唔可以九十點訓 第二日照舊五六點醒 之後會攰到仆街 我都想可以遲啲先起身呀!!!!!!

去中山紀念公園游水啦
好多鬼妹

屌女屌得多定點?
一齊,請巴打定期update

好正 成功者的作者時間

好多人都話好羨慕我咁早自動醒到 一朝早又無人搵你一定好productive做到好多野 但係廢青我晨早起身都係係到上網姐 (我有時會係到諗人生意義 但越諗越灰 最後看破左紅塵
如果夜晚要出街就唔可以九十點訓 第二日照舊五六點醒 之後會攰到仆街 我都想可以遲啲先起身呀!!!!!!

精神d 個人上進d 會有女架巴打 唔洗灰
一齊,請巴打定期update

無問題 有時得閒會將少少心得打出來
無聊一問 其實好多時都唔明上莊同intern 究竟有咩用 搵工會睇你做過咩intern? 上過rq莊? 成日話學到咩軟技能 實質上你有能力 有觀點 自然有人際關係 因為o際關係本質上就係提供價值 互惠互利 思考過後 發現因為果d 無自己計劃或唔清楚自己應訓練能力的人見到人做自己又做 所以一搵到 就好開心 因為驚唔洗落後
無聊一問 其實好多時都唔明上莊同intern 究竟有咩用 搵工會睇你做過咩intern? 上過rq莊? 成日話學到咩軟技能 實質上你有能力 有觀點 自然有人際關係 因為o際關係本質上就係提供價值 互惠互利 思考過後 發現因為果d 無自己計劃或唔清楚自己應訓練能力的人見到人做自己又做 所以一搵到 就好開心 因為驚唔洗落後

但係事實上堵塞學一書中講過一個觀點 類似係一件事比喻作一條路,愈多人做就代表愈多人行 ,做到後的價值愈低,所以應該將時間擺係有用的地方 例如學習如何學習 如何創造價值 方為正道 .

利申:非酸 只係有感而發
希望大家唔好覺得我係憤青

原來漏左一句 好多人又話上莊同intern 可以識多d 人*

去中山紀念公園游水啦
好多鬼妹

屌女屌得多定點?

毒撚無女 forever alone 應該係體虛或者就黎死

好正 成功者的作者時間

精神d 個人上進d 會有女架巴打 唔洗灰

接受現實 看破紅塵 我仲有I me myself
又準備訓啦
👍

去中山紀念公園游水啦
好多鬼妹

屌女屌得多定點?

毒撚無女 forever alone 應該係體虛或者就黎死

誠仔唔會比你咁易死
廢青啊嗱 廢青啊嗱 廢青啊嗱
起身lu
起身lu

落去飲涼茶 喉嚨發炎
起身lu

落去飲涼茶 喉嚨發炎

慘啊
我都想加入
利申:岩先通完頂
11點9 訓5 點9 起身返工算唔算正常

正常啦 我地廢青同你上班族無得比
我都想加入
利申:岩先通完頂

無問題啊 加入一齊努力
11點9 訓5 點9 起身返工算唔算正常

唔算正常人的作息時間 而係好成功的人的作息時間 可以多好多時間研究興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞