[sem break 早睡早起計劃]

353 回覆
46 Like 1 Dislike
[sem break 早睡早起計劃] 自從sem break, 每日都兩點訓 11 點起身 訓到個人渾渾噩噩 大志都無曬 所以由今日起 每日十二點前訓 830起身 我每日上來同大家報告下
咁早起身有乜搞
咁早起身有乜搞

學日文 練冥想法
2點訓都晏 睇黎巴打平時都幾健康
2點訓都晏 睇黎巴打平時都幾健康

自己身體太弱 兩點訓都頂唔順
我都想join
我都想join

一齊早睡早起 巴打
咁早起身有乜搞

學日文 練冥想法

不如推早啲起身 0400/0500
試過時間真係好好用
咁早起身有乜搞

學日文 練冥想法

試過時間真係好好用

自己試過一次 結果做唔到每日都早咁多起身
咁早起身有乜搞

學日文 練冥想法

試過時間真係好好用

甘幾點訓
咁早起身有乜搞

學日文 練冥想法

試過時間真係好好用

甘幾點訓

11點到啦

早睡個早係指朝早睡
即係每日見到天光先訓覺先係合理嘅sem break生活方式
過多十五分鐘訓 依家上多陣連登
搵份PART TIME迫自己早訓仲好啦, 又有錢收

有返part time 啊 後日又出糧

巴打有無返咩part time 咁?
大家早抖 聽日830見 依家刷牙 跟住9秒9訓上床
咁早起身有乜搞

學日文 練冥想法

試過時間真係好好用

甘幾點訓

甘都冇人屌

通常12點半瞓 7點半起身 part time返9點 好似office生活咁 不過做打雜嘢 朝9晚5 有時ot一兩個鐘 星期六返半日
今朝六點起左身
早左起身 雖然訓得唔太好 但照起身
仲未訓

通常12點半瞓 7點半起身 part time返9點 好似office生活咁 不過做打雜嘢 朝9晚5 有時ot一兩個鐘 星期六返半日

巴打好勤力 我係返補習社 教中小學生功課 同教下興趣班 不過大部份都係晏就上 迫唔到自己起身 所有依家要迫下自己
今朝六點起左身

咁就起身做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞