[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
之前有人話簽到第一個前鋒就改佢名嘅...

肯改名,咪走數

第一簽 前鋒
七月一先簽 可能有人早過佢呢
Chris wood

仆街,個名仲長過OLANKE
根據我利傳統 新仔比連登仔屌得咁勁就知佢有前途

有人話不如比機會wilson woodburn 乜而家人地上佐一隊喇咩? u23 多個人踢下咪睇最終邊個可以跑出囉

果時個個吹奏wilson 木燒
叫比多d 機會佢地上
但上到場基本上都冇咩特別
總之大家一屌第日就會變好野架啦
念下奧力子由初初入隊到而家其實都好大進步 又咁後生

成個係good deal, 咁既價錢都可以話係神deal.
但其實對下年戰力無幫助, 所以都係要屌仲未真係簽到人.

其實簽鏝堆免簽算唔算神簽?

曼城果堆 無件好j

我自己覺得殺巴列達已經叫最好
簽舊木返黎俾木燒下!
之前有人話簽到第一個前鋒就改佢名嘅...

肯改名,咪走數

第一簽 前鋒
七月一先簽 可能有人早過佢呢
Chris wood

仆街,個名仲長過OLANKE

叫阿木咪算

有人話不如比機會wilson woodburn 乜而家人地上佐一隊喇咩? u23 多個人踢下咪睇最終邊個可以跑出囉

叫比多d 機會佢地上

曼城果堆 無件好j

殺巴列達後生幾年都J得過.

呢件話晒全英最有前途前鋒. 之前個D無乜何証明最少都要10M.
呢個3M抵博la. 更何況而家個市咁痴線.
其實fsg係捉緊盤好大既棋,諗住比驚喜大家

咩人都唔簽最驚喜

有幾驚喜 唔出奇
從來沒有....
其實fsg係捉緊盤好大既棋,諗住比驚喜大家

咩人都唔簽最驚喜

有幾驚喜 唔出奇

可能係安尼慘唔續約!
從來沒有....

FSG: 拿,我簽左架啦!咪再叫春!
好啦 人又買左喇
係時候諗賣咩人搵錢喇
傾轉會都唔好quote the s*n d source啦屌
我利近年邊個係百屌成材?

盧卡斯
米勞列
安尼慘
老虎撚?

軒隊放2000萬唔知仲有無人想接貨
好啦 人又買左喇
係時候諗賣咩人搵錢喇

一入一出,好啦!就賣古天奴
+87M
傾轉會都唔好quote the s*n d source啦屌

唔講邊有得笑

叫比多d 機會佢地上

曼城果堆 無件好j

殺巴列達後生幾年都J得過.

呢件話晒全英最有前途前鋒. 之前個D無乜何証明最少都要10M.
呢個3M抵博la. 更何況而家個市咁痴線.

D英人我無乜信心,不過3M真心叫算係咁啦
好啦 人又買左喇
係時候諗賣咩人搵錢喇

暫時 淨支出 3m+46k(好像東歐定中歐仔)
簽左3個人(計埋 緬恩斯醫生)

好啦 人又買左喇
係時候諗賣咩人搵錢喇

暫時 淨支出 3m+46k(好像東歐定中歐仔)
簽左3個人(計埋 緬恩斯醫生)

計少左個掃地呀嬸同執波仔

盧卡斯
米勞列
安尼慘
老虎撚?

反了反了
呢個post推爆前應該會簽左一條友

準,可否下個POST講: 呢個POST唔使100個回覆簽到KEITA

求下個post落足力簽個正選返黎

盧卡斯
米勞列
安尼慘
老虎撚?

反了反了

重點放係百屌成材到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞