[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Just realised that's a big improvement from coutinho in this season scoring 13 goals

12/13 3G
13/14 5G
14/15 5G
15/16 8G
16/17 13G

廢中
諗緊件1718印#5 agger 定#24agger好

我都係

如果印24,你去邊間印

諗住官網自選印字,好似加$150就有,仲要過$600免運費送貨
你呢
Just realised that's a big improvement from coutinho in this season scoring 13 goals

12/13 3G
13/14 5G
14/15 5G
15/16 8G
16/17 13G

廢中

說明書
City, MU, Chelsea, Barcelone... et désormais Liverpool. Les prétendants sont nombreux pour Benjamin Mendy. Rien n'est encore acté. #mercato

Fsg做戲都真啲呀
又mendy又mbappe
除左精壇班on9 有邊個會信

叫黨報放下料呃傻仔咋

FSG玩到法國都有黨報

表示雄心 報d唔可能的目標
有冇人都覺得隊波應該入番一兩個沙場老將,出到歐洲賽會淡定啲

老四復山
假設文迪 黎米拿打番中定賣屌摩呢?咁基達黎米拿繼續左 咁係咪唔會買左閘?
假設文迪 黎米拿打番中定賣屌摩呢?咁基達黎米拿繼續左 咁係咪唔會買左閘?
賣屌摩 唔會買

老四復山

入返一兩個有歐聯經驗既老將就差唔多

老四復山

卡斯拿斯

老四復山

卡斯拿斯

Buy xabi la

老四復山

C朗 美斯
以為自己捧緊隊岩岩護到級既球隊
又簽轟幼幼又簽鏝過氣老野
屌佢老味有歐聯仲係到簽呢啲貨色 我係古仔都唔想留啦

咁你有咩建2
岩岩簽車青訓個手法 令我擔心keita係空炮

老母 文尼 又係 無咩聲簽左

keita完全係 週圍同人講 我要簽
岩岩簽車青訓個手法 令我擔心keita係空炮

老母 文尼 又係 無咩聲簽左

keita完全係 週圍同人講 我要簽

Keita唔洗諗架啦
keita
轉會窗都要百屌成材
心諗

有心簽就俾D誠意,一陣又差個4-5M 簽唔到,柒到上月球
賣屌摩 唔會買

擺明係簽基治,屌摩做第三左閘
搭巴士隔離個肥婆對手臂不停hi到我手臂

左手hi 右手?
最撚憎基錯呢條友
廢都算
態度衰果下乞人憎 完全係為錢踢波格
最撚憎基錯呢條友
廢都算

joe cole 咁撚大個人版
都仲要簽呢d回塘狗
簽左閘都無法啦
米拿始終唔係純左閘

簽幼幼就應該係保險姐
睇下今季差D連前鋒都無
奧力子又無態
不過唔知高普簽完會唔會又借番出去

曼聯個福仔都係幼幼ja
咪又係打得幾好
最撚憎基錯呢條友
廢都算

做對手一流,送波送12碼樣樣有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞