[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟

其實solanke話唔定只係下個borini 兩個都係身型單薄 靠走位同射術 係維迪斯一季入得球都冇 而且只係純射手 做唔到干地對前鋒識二傳 壓迫後防既要求 

佢都單薄?

聽聞過佢都係叫新魔獸
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟

其實solanke話唔定只係下個borini 兩個都係身型單薄 靠走位同射術 係維迪斯一季入得球都冇 而且只係純射手 做唔到干地對前鋒識二傳 壓迫後防既要求 

佢都單薄?

聽聞過佢都係叫新魔獸

其實高普同佢講左d 乜先引到佢上賊船
踢U23 做乜鳩 借出去踢荷甲法甲,就算踢英冠都好過留係U23 啦
佢又未到搶正選階段
竟然係簽bench先

u23 喳掛

高普:前鋒✅

Chris Wood 都冇得你j

費奴、史獨、蘇仔、力子、恩斯、Brewster、Wilson
原來我地有7個前鋒,再買前鋒就太多了
之前有人話簽到第一個前鋒就改佢名嘅...
諗緊件1718印#5 agger 定#24agger好
而家啲轉會收得好密

我都係

我都係

點睇5號就真係代表agger,24就係有著過

我都係

如果印24,你去邊間印
之前有人話簽到第一個前鋒就改佢名嘅...

而家啲轉會收得好密

又要top又要保密淨返幾多個⋯
唔通牙蘇回歸
傳個啲就簽唔到
唔傳個啲就簽
牙蘇回歸不是夢啦

屌你呀FSG
比個Keita我丁呀
而家啲轉會收得好密

又要top又要保密淨返幾多個⋯
唔通牙蘇回歸

neymar griezmann verrati
有冇人都覺得隊波應該入番一兩個沙場老將,出到歐洲賽會淡定啲
基本上mon一mon post
除左雙鏝之外 個個post都屌緊自己球會唔買人
基沙文呢屌
基沙文呢屌

已經係暴聯既人
IA
【簽小將!】

利物浦從薩拉熱窩 FK 簽下來自波黑的 16 歲中場華利辛洛域,據報轉會費約 43000 鎊。報導估計他已與紅軍早有協議,但須等待球員滿 16 歲才可正式加盟。預計下季他將加入由謝拉等領軍的 u18 隊。

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/watch-liverpools-new-bosnian-wonderkid-13112800

隊波名都未聽過
Just a reminder to some that it's currently the end of May, not August.
米蘭仲霉過我地都買到人
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟

佢都單薄?

聽聞過佢都係叫新魔獸

其實高普同佢講左d 乜先引到佢上賊船
踢U23 做乜鳩 借出去踢荷甲法甲,就算踢英冠都好過留係U23 啦
佢又未到搶正選階段

一陣發現原來使左40M買佢返黎
米蘭仲霉過我地都買到人

人地有中資你仲當人地乞衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞