[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
咁中家岩岩加人工果班點算
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶
做左利撚咁多年都冇必要見到利變成咁
0809 1314 咁樣爭下
下季都可以咁爭下拎到冠軍就最好
即係近年買到古仔lalala 文尼 馬貼 軒仔 can 廢奴呢d 球員 由佢唔係頂級融合到成班波升晒級
再去爭下冠軍 根本係最好的利記路線
只要唔好好似雲爺爺 多蒙特咁咁 季季踢起左都放人走 好似古仔呢d 踢到30歲都仲有料既 最好唔好比佢走到

班波冇VISION冇野心冇冠又冇錢球員咪走囉

唔出錢又冇冠既你估古仔文尼仲留多幾耐?

咪就係 你估個個都君子咁一線之餘又同你咁講心唔講金咩
係啦,唔要Fulham 個幻幻啦
要Ryan Bertrand 仲好 然過r聯
富咸幼幼 ❌
基達
雲迪克
張伯倫
Brandt

WHO'S NEXT?
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶
即係近年買到古仔lalala 文尼 馬貼 軒仔 can 廢奴呢d 球員 由佢唔係頂級融合到成班波升晒級
只要唔好好似雲爺爺 多蒙特咁咁 季季踢起左都放人走 好似古仔呢d 踢到30歲都仲有料既 最好唔好比佢走到

班波冇VISION冇野心冇冠又冇錢球員咪走囉

唔出錢又冇冠既你估古仔文尼仲留多幾耐?

咪就係 你估個個都君子咁一線之餘又同你咁講心唔講金咩

當君子撚伯都做唔到ONE CLUB MAN, 仲留守響舊既財政思路根本上食屎

依家要爭球星, 唔止4大聯賽, 連中超, 土超, 俄超, 中東都有機會打刧D TARGET

隊隊都唔弱

隊隊都唔弱

上年禾地炒疤

隊隊都唔弱

上年禾地炒疤

未開季就雙冠王
富咸幼幼 ❌
基達
雲迪克
張伯倫
Brandt

WHO'S NEXT?

Brandt一早收左皮啦
把撚OFFER左新約
基達講緊價, 會點大家知

得返一件
新會員報到

呢排上Facebook 日日都有獌喺度抽水,啲氣焰大到以為自己歐聯冠軍,好鬼嘔心。

唔係學神時代先迷利既話你可以出返去

隊隊都唔弱

上年禾地炒疤

未開季就雙冠王

香港隻杯點贏呀清
馬馬度沙高是咪跟精宮黎香港慶祝入波?
新會員報到

呢排上Facebook 日日都有獌喺度抽水,啲氣焰大到以為自己歐聯冠軍,好鬼嘔心。

唔係學神時代先迷利既話你可以出返去

識波一定係果陣睇

輸9到踢波之前有歌聽, 雙重享受

其實拎去意甲換隻好中堅返黎啦
阿仙奴都簽左雲加了
想問球皇CAN簽未

如果我著住利搵沙高簽波衫會唔會比佢屌

如果我著住利搵沙高簽波衫會唔會比利撚屌

手快打錯
屌奶星 btk一定又倒戈入波

如果我著住利搵沙高簽波衫會唔會比利撚屌

手快打錯

屌奶星 btk一定又倒戈入波

大球場剷泥
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶

有暴發户投資你制唔制?
我就求之不得
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶

有暴發户投資你制唔制?
我就求之不得

拜個早年
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶

有暴發户投資你制唔制?
我就求之不得

一億+歐聯+高普
咁都買唔到個幻幻閘,利係咪執得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞