[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
可以借多季比朋友隊

借聖卡列斯
12碼先輸都好撚慘

上年聯賽盃😭

果場輸米失俾費蘭甸奴果球
可以借多季比朋友隊

借聖卡列斯

咪又係得個坐字
今年ward同古拿斯都好勁
利記出神龍
12m緊張到好似自己睇緊利踢咁
下季借班幼幼去高普朋友隊吸經

我地比班U23雙炒會唔會醜醜豬?

借比人唔會對利出到

係喎
Huddersfield個光頭10號好勁 原來係曼城借將 已經26歲 買埋佢啦
今年ward同古拿斯都好勁
利記出神龍

Reina
Brad Jones
高普朋友:不了 再借多幾個就提早十輪降班
ojo,grujic,kent,ings,stewart可以考慮借比朋友隊
當人地垃圾筒
ojo,grujic,kent,ings,stewart可以考慮借比朋友隊

古蹟可留

諗下都覺得正
Ward救呢球值250m
雷丁大陸佬食撚屎, BACK TO WHERE YOU BELONG LA

Huddersfield個光頭10號好勁 原來係曼城借將 已經26歲 買埋佢啦

上年係澳職超哂班

Stewart賣啦仲借 25歲都嚟緊

呢個傳過brighton想要
高普今日可以搵佢wagnar傾吓大計

借撚哂過去
到時要擺u18

上年係澳職超哂班

你講木爾?

上年係澳職超哂班

哦 因為Melbourne City同曼城嘅關係... 但係佢喺曼城點會有得踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞