[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
明明簽左人 但係完全唔想打丁

幼幼都丁得落
我地利迷越黎越墮落

都唔係一隊

睇下曼狗 比列錫都厭廢
利狗簽左個幻幻就出晒精
可唔可以砍掉左邊重練左先
有無solanke 球王片
竟然係簽bench先

u23 喳掛
屌你快撚啲簽keita啦
富咸果個又做乜撚唔簽
好想好似鏝咁簽即食幻幻
簽返王子仲好啦
Think we could be in for a few surprises this summer. No journos had broken the Solanke link until this morning, signed the same day.
簽返王子仲好啦

比人係馬會終老啦
Think we could be in for a few surprises this summer. No journos had broken the Solanke link until this morning, signed the same day.

Surprises
分分鐘而家傳緊果啲全部都係煙幕黎
簽返王子仲好啦

比人係馬會終老啦

唔洗錢就考慮吓
終於簽到人
好興奮
好感恩
好想好似鏝咁簽即食幻幻

睇下皇巴拜鏝啲報價 就知即食幼幼係唔會買到
好想好似鏝咁簽即食幻幻

皇45m簽個一隊都未踢過既人
17 - At 17 years & 37 days old, Dominic Solanke is the youngest player to ever play a CL game for Chelsea (v NK Maribor, Nov 2014). Switch.
好想好似鏝咁簽即食幻幻

以本傷人
非即食幼幼都賣到呢個價
幾時先有金融風暴搞到班仆街破產
好想好似鏝咁簽即食幻幻

以本傷人
非即食幼幼都賣到呢個價

On9
油王邊會破到產
依家我利 net spend 3m

已經比上年多

唔好話fsg無比錢
好想好似鏝咁簽即食幻幻

以本傷人
非即食幼幼都賣到呢個價

On9
油王邊會破到產

屌你 係啵 自膠
過轟區一轉 原來蘇蘭基評價幾高下
好想好似鏝咁簽即食幻幻

以本傷人
非即食幼幼都賣到呢個價

On9
油王邊會破到產

屌你 係啵 自膠

皇有西班牙政府條水喉 邊會出事
係獌依d上左市既先有d機會出事
依家我利 net spend 3m

已經比上年多

唔好話fsg無比錢

謝主隆恩

第4前鋒

第4前鋒

好似仲有個b 字頭幼幼 彈緊上黎
簽咗Solanke係咪代表Danny Ings喺利物浦嘅日子要完喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞