[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
簽左閘都無法啦
米拿始終唔係純左閘

簽幼幼就應該係保險姐
睇下今季差D連前鋒都無
奧力子又無態
不過唔知高普簽完會唔會又借番出去

曼聯個福仔都係幼幼ja
咪又係打得幾好

咁都要係有質素果種幻幻,我利個woodburn
最撚憎基錯呢條友
廢都算
態度衰果下乞人憎 完全係為錢踢波格

依家利究竟講心定講金

fsg
最撚憎基錯呢條友
廢都算

joe cole 咁撚大個人版
都仲要簽呢d回塘狗

食過屎唔記得,近年都有韋斯咸,qpr做人版
最撚憎基錯呢條友
廢都算

依家利究竟講心定講金

fsg

無能力講金
Liverpool have offered Gael Clichy a two-year contract and hope to land him on a free transfer.

屌,太陽報希望係流料!
簽左閘都無法啦
米拿始終唔係純左閘

簽幼幼就應該係保險姐
睇下今季差D連前鋒都無
奧力子又無態

曼聯個福仔都係幼幼ja
咪又係打得幾好

木燒借出去練下功夫先啦
AC Milan's Carlos Bacca, Leicester winger Riyad Mahrez, Monaco midfielder Thomas Lemar and Malaga duo Pablo Fornals and Sandro Ramirez are on Wenger's wish list.

人地第五傳呢d

我地第4傳基治
簽左閘都無法啦
米拿始終唔係純左閘

簽幼幼就應該係保險姐
睇下今季差D連前鋒都無
奧力子又無態

曼聯個福仔都係幼幼ja
咪又係打得幾好

木燒借出去練下功夫先啦

操大隻d
Jurgen Klopp is hoping Liverpool can pull off a major surprise and land £50m-rated Virgil van Dijk.

just hope, dont think too much
AC Milan's Carlos Bacca, Leicester winger Riyad Mahrez, Monaco midfielder Thomas Lemar and Malaga duo Pablo Fornals and Sandro Ramirez are on Wenger's wish list.

人地第五傳呢d

我地第4傳基治

險簽系列
講真clichy真係幾廢下
成日自爆同都唔慌平人工
Jurgen Klopp is hoping Liverpool can pull off a major surprise and land £50m-rated Virgil van Dijk.

just hope, dont think too much

打包埋前轟Bertrand
希望傳基錯係想大家為左有米拿打左閘而感恩
Riyad Mahrez asks to leave Leicester City
By Sky Sports News HQ

呢件點睇

希望傳基錯係想大家為左有米拿打左閘而感恩

份人工
TRANSFER TARGET: CHRIS WOOD

Chris Wood has been linked with a move back to the Premier League after the Leeds United striker scored 27 league goals in 2016/17

黎啦黎啦
Riyad Mahrez asks to leave Leicester City

呢件點睇

唔關我地事
fsg 唔會肯簽高價老野

比拿美
米拿
托尼
依家後備龍

簽親 都接近free

似乎真係想簽van dijk

歐聯經驗 修咸頓 左閘

歐聯經驗 修咸頓 左閘

呢件點睇

可能去阿
https://www.youtube.com/watch?v=4eCafBODFUI

連球皇片都唔好j

十九歲青年軍,你想幾勁?
https://www.youtube.com/watch?v=4eCafBODFUI

連球皇片都唔好j

十九歲青年軍,你想幾勁?

寧願俾機會wilson同woodburn先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞