[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
簽咗Solanke係咪代表Danny Ings喺利物浦嘅日子要完喇

其實唔會

史獨果d會輪住傷咖啦 
其實借ings出去會好d

拎返狀態

高普朋友有無性趣 
過轟區一轉 原來蘇蘭基評價幾高下

第4前鋒

好似仲有個b 字頭幼幼 彈緊上黎

見到有個話利練正前有一手 我笑左出黎

第4前鋒

好似仲有個b 字頭幼幼 彈緊上黎

見到有個話利練正前有一手 我笑左出黎

事實
簽咗Solanke係咪代表Danny Ings喺利物浦嘅日子要完喇

都話打u23

唔夠人自然要上黎暖櫈

被軌咒斷腳

前利狗u23領隊
聽聞我地簽左暑假最後一簽
實在太感觸
ward !
朋友隊係咪最多可以借走ward 一個?
同埋下季係咪唔可以對利出場倒戈

被軌咒斷腳

班人都痴線

被軌咒斷腳

話佢唔係青年最top個個喎

被軌咒斷腳

話佢唔係青年最top個個喎

都唔期望咁多了 
快d簽個即食先啦 
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟

其實solanke話唔定只係下個borini 兩個都係身型單薄 靠走位同射術 係維迪斯一季入得球都冇 而且只係純射手 做唔到干地對前鋒識二傳 壓迫後防既要求 
Ian Ayre's 1860 45 minutes away from relegation to Germany's third tier. Need three goals to stay up.
竟然係簽bench先

u23 喳掛

高普:前鋒✅

被軌咒斷腳

你個名
竟然係簽bench先

u23 喳掛

Chris Wood 都冇得你j
竟然係簽bench先

u23 喳掛

Chris Wood 都冇得你j

係喎咁仲要唔要chris wood
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟

其實solanke話唔定只係下個borini 兩個都係身型單薄 靠走位同射術 係維迪斯一季入得球都冇 而且只係純射手 做唔到干地對前鋒識二傳 壓迫後防既要求 

佢都單薄?
車狗屌佢走
利撚屌佢嚟

咁既時勢咁既價錢無咩好屌 財政100分但強化陣容到就真係無乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞