[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
幼幼都搶埋

笑死人了
訓左成日仲未簽到keita

我驚 ching 訓多一個月再醒都係白糊

收到風8號已經預留左俾新謝拉特

不過至少要等十六年
下年陣容
-------米---------
佳---馬---虎---屌
啦-----老------簡
文-----廢------古

非反隊
但係老母加簡我真係j過幾場
意大利媒體廣泛報導,羅馬主教練史巴列堤已經離職。

逼害
下年陣容

非反隊

仲打433
下年陣容

非反隊

上半季軒 下半季簡 就perfect 池
下年陣容

非反隊

呢個陣我驚六弟都冇得做
下年陣容

非反隊

呢個陣我驚六弟都冇得做

放棄歐連了
下年陣容

非反隊

呢個陣我驚六弟都冇得做

放棄歐連了

依位清心水清,知道我利唔洗買人,原班人馬護級
之前 ali 都比佢搶左

依家成晒才

依家成晒才

又想借D以反君
下年陣容

非反隊

呢個陣我驚六弟都冇得做

放棄歐連了

依位清心水清,知道我利唔洗買人,原班人馬護級

買鬼到人咩

依家成晒才

又想借D以反君

c馬超之心
據 Sunderland Echo 報導,前利物浦領隊賓尼迪斯希望為紐卡素羅致一位新翼鋒,而利物浦小將奧祖亦在考慮之列,希望租用一季。據聞今年1月紐卡素已曾斟介奧祖加盟。

快 唔好係到同Wilson踢u23
西咸想大搞既未必肯放
反而成日諗 咁鍾意係聖人買人 點解唔買佢件左閘 好似幾穩

據悉,利物浦主帥羅渣士現時已再次啟動收購新球員的計劃,有指多蒙特中場萊斯和修咸頓中堅

路夫蘭將會是紅軍今夏接下來的收購重點。為了長遠的發展,利物浦同時相中了車路士的左後衛

貝蘭特。在售出蘇亞雷斯到巴塞隆拿後,紅軍獲利約7500萬鎊,這使上季亞軍的利物浦有本錢複

製上季的成功,甚至問鼎英超冠軍。

羅渣士一方面為利物浦的季前熱身賽準備,一方面向多蒙特咨詢求購萊斯的事宜。根據外國媒體

《每日鏡報》,這名前雷丁和史雲斯教頭將因傷缺席今夏巴西世界盃的萊斯列為利物浦現時的首

要收購目標。

有指德甲豪強拜仁慕尼黑都有意收購萊斯,收購若然成事的話,他將與利雲度夫斯基和古沙將在

拜仁中再次組成「多蒙特三人組」。不過萊斯早在季中時明確表明,他永不會加盟拜仁慕尼黑,

這或許成為利物浦球迷欣喜的原因。

至於路夫蘭,據悉球員自身已經表示「非利物浦不嫁」的意願,而眼看好友域奇林拔和拉蘭拿相
繼加盟紅軍,路夫蘭亦難不為出戰歐聯而心動;新星貝特蘭方面,鑑於車路士曾將棄將史杜列治
賣至利物浦,而後者則在新球會鳳凰重生,以21球榮登去季英超神射手的次席,僅次上季有神級
表現的蘇亞雷斯。藍軍不希望將球員放售予主力競爭對手,看來這名新秀轉投利物浦一事幾許肯
定是只聞樓梯響。

早幾年已經想買,可惜轟唔肯

Happy birthday Steven Gerrard.

37 years young today.

托迪踢到40被逼先要退落黎
隊長35個時無正選已經半退休咁
辣殺

意假同英超比

Happy birthday Steven Gerrard.

辣殺

意假同英超比

托迪踢到40都冇謝隊訓咁多
Moral 呢間點睇,我問佢有無24agger 印,佢話有現貨
訓左成日仲未簽到keita

我驚 ching 訓多一個月再醒都係白糊

收到風8號已經預留左俾新謝拉特

不過至少要等十六年
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/30/152330_2f94983b3550fc35be23a0b8c69f8ad1.jpg[img]

即係仲有16年時間比利記去拎英超
Moral 呢間點睇,我問佢有無24agger 印,佢話有現貨

印過兩件 無問題
但記得呢度有位巴打話甩章

辣殺

意假同英超比

托迪踢到40都冇謝隊訓咁多

訓覺都唔比
Liverpool are pushing incredibly hard in recent hours, with an impressive late surge for Benjamin Mendy.
( L'Equipe )

利係咪有端午節假期放假?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞