[一條心撐高普朋友隊] 利物浦 季後無轉會討論區 4

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
荷甲都係入7球

阿方素一場都入到啦
荷甲都係入7球

24歲

1997年點24歲牙
We'll end up buying Aly Cissokho then.

去咗邊

爛牙佬
之前好似去過西咸定亞視
Alberto Moreno is rumoured to be vacating his house that he's been renting from former player Dirk Kuyt. Take that as you will. #LFC
Alberto Moreno is rumoured to be vacating his house that he's been renting from former player Dirk Kuyt. Take that as you will. #LFC

仲開心過簽新人

仲開心過簽新人

lucas係咪走硬
新會員報到

呢排上Facebook 日日都有獌喺度抽水,啲氣焰大到以為自己歐聯冠軍,好鬼嘔心。
咁條友係24定20呀
咁條友係24定20呀

1997年
咁條友係24定20呀

97 年 20 歲
咁睇就差好遠 最少20歲係荷甲打到正選

唔使走啦
都買唔撚到人
再叫米拿叔打閘會唔會同廢中反面
【暑假第一簽?】

衛報報導,利物浦已與車路士小將,前鋒蘇蘭基達成協議,於季末約滿後加盟。由於蘇蘭基未滿 24 歲,利物浦須為轉會付出賠償金,估計大約 200-300 萬英鎊。報導估計高普會將蘇蘭基安排於 u23 隊上陣。

https://www.theguardian.com/football/2017/may/30/liverpool-to-sign-dominic-solanke-after-striker-turns-back-on-chelsea-england

上年好似都傳過

比廢中氹上賊船

簽黎打u23就是撚但啦
2萬鎊週薪

事實上今屆英格蘭U20的陣容的確充滿潛力,其中一位表表者便是身高1.85米,效力車路士的前鋒蘇蘭基。於2014-15球季,他已於青年軍射入過40球。上季外借荷甲維迪斯,上陣25場入7球,足證他能夠於歐洲聯賽立足。
40球

fsg好捨得比高少少人工D小將
終於簽人
你地唔j我j埋你地果份
唉,今季轉會又玩完,人地50m都仲要壓價,次撚次都用依招最後買唔撚到人,又是鳩但執啲下遊隊球員過黎
咁條友係24定20呀

97 年 20 歲
咁睇就差好遠 最少20歲係荷甲打到正選

20就真係買得過

唔使走啦
都買唔撚到人
再叫米拿叔打閘會唔會同廢中反面

唔會, 米拿依家驚冇正選多D
搞掂keita先啦屌

While Liverpool are reportedly ready to spend £37.5million to bring Keita to Merseyside, Leipzig are in no mood to sell. The German club will seek closer to £50m.(Metro)

又玩壓價

死性不改

Ayre是無辜的
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
咁中家岩岩加人工果班點算
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶
做左利撚咁多年都冇必要見到利變成咁
0809 1314 咁樣爭下
下季都可以咁爭下拎到冠軍就最好
即係近年買到古仔lalala 文尼 馬貼 軒仔 can 廢奴呢d 球員 由佢唔係頂級融合到成班波升晒級
再去爭下冠軍 根本係最好的利記路線
只要唔好好似雲爺爺 多蒙特咁咁 季季踢起左都放人走 好似古仔呢d 踢到30歲都仲有料既 最好唔好比佢走到
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶
即係近年買到古仔lalala 文尼 馬貼 軒仔 can 廢奴呢d 球員 由佢唔係頂級融合到成班波升晒級
只要唔好好似雲爺爺 多蒙特咁咁 季季踢起左都放人走 好似古仔呢d 踢到30歲都仲有料既 最好唔好比佢走到

班波冇VISION冇野心冇冠又冇錢球員咪走囉

唔出錢又冇冠既你估古仔文尼仲留多幾耐?
高價買返黎既話
人工可能都最高果堆
一個唔該唔岩睇踢點算

都講過好多次
利根本就唔係d 暴發戶

買唔到人 下年古都走啦 仲留撚到咩
Arsene Wenger: Arsenal manager agrees two-year contract

保溫
RAFAEL BENITEZ has confirmed his interest in Pepe Reina

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞