(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
你開咁多個post 咁多所謂證據
一個認同你嘅人都冇 點解?
你覺得成個科林都盲反你?全部都係中介打手?

巴打又比人無視

自問已經好中立理性
每次醬囝放新料上嚟我都好認真咁睇
醬囝講過有關嘅野我都會盡量搵翻上嚟
如果唔係都唔會搵到咁多前言不對後語

巴打放芝麻街我都從來冇放過
料我都係覺得真/醬囝自己講我先引述

其實好多巴打都係議事論事 ]甚至有讀社工既巴打話想輔導蔣仔

點解你仲咁無恥

Call you?67472821?

暗號?

牙蔣以為咁就可以chok人地個冧把出嚟

巴打又比人無視

自問已經好中立理性

點解你仲咁無恥

繼續囉 你都冇次起得中
等收皮罷啦你

巴打又比人無視

自問已經好中立理性

點解你仲咁無恥

暗號?

佢手提黎架

最後半個鐘

巴打又比人無視

自問已經好中立理性

點解你仲咁無恥

暗號?

佢手提黎架

我已經知道你手提, 仲有28分鐘
唔驚? 唔驚就唔洗CUT線飛留言, 唔洗連分身電話都唔聽

點解你仲咁無恥

暗號?

佢手提黎架

最後半個鐘

教大踢左你出黎就自暴自棄做中介狗

利申三大
做乜唔問我用口打電話? 唔問我證據?
唔似你喎醬囝
唔驚? 唔驚就唔洗CUT線飛留言, 唔洗連分身電話都唔聽

追完post, 蔣仔塊面好撚腫
係咪仲有20分鐘
係咪仲有20分鐘

係啊
頭痛想訓又想等爆料

其實醬囝已經好明顯0悔意 就算道歉都只係交功課
直接放就可以
睇佢淆哂青個樣都爽皮啦
係咪仲有20分鐘

15分鐘
醬囝唔驚? 唔驚就唔洗CUT線飛留言, 唔洗連分身電話都唔聽
你連個變聲器都唔攞出嚟HEA我喎
頭痛想訓又想等爆料

其實醬囝已經好明顯0悔意 就算道歉都只係交功課
直接放就可以

就算交功課道歉完咪又係再搞事

估佢唔到 平時鴨免最中意潛 咩大事都357日up2句 更新更加唔好講 廣告走位走足半年
今次幾粒鐘就出現 都唔知係咪收左錢😵

估佢唔到 平時鴨免最中意潛 咩大事都357日up2句 更新更加唔好講 廣告走位走足半年
今次幾粒鐘就出現 都唔知係咪收左錢😵

關係到連囝個人名聲,唔拿拿林澄清就假
無知一間 蔣仔幾歲

19歲囉, 上晒報紙咁巴閉都唔知
5分鐘
5 minutes left
【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料
https://lihkg.com/thread/263072/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞