(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
連囝英明!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

弱智蔣講嘅野都信 小心炒車

人地DSE得一分咋

我都想炒車
依家一係真有其事
一係醬囝屈連囝

恭喜你成功炒車
由於樓主及其同事在這一個月間持着以為網上發表不實言論不需負責任,所以仍對本人持續不實指控及抹黑,有見及此,本人委托律師就此事準備發出律師信,要求del post及要求交出相關人等資料,以作進一步跟進!

醬狗
我們確實收到關於會員「蔣介石(在線中)」(會員編號:2436)內容帖文的投訴,但投訴者並未能提供足夠資料及理據,因此未能作出跟進。
另外,我們從沒有向投訴方提供過會員資料,私下也不認識該會員。

有回復了

樓主係咪炒左車

擺明冇人信佢, 開post目的想踢爆
我們確實收到關於會員「蔣介石(在線中)」(會員編號:2436)內容帖文的投訴,但投訴者並未能提供足夠資料及理據,因此未能作出跟進。
另外,我們從沒有向投訴方提供過會員資料,私下也不認識該會員。

連登我愛你

英明

係我就深潛算啦,醬囝
話時話,牙蔣衰乜要比你地追擊到2046

你睇得多就發現晚晚新鮮 好有吸引力

【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(弱智)大整合 (3)
https://lihkg.com/thread/260799?ref=ios

岩岩睇到連囝個留言,笑能到我噴晒水,我似比人當然拆穿大話咁柒
keep住contact同本身識
柒夠未呀
蔣狗因住俾連囝告誹謗

你睇得多就發現晚晚新鮮 好有吸引力

【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(弱智)大整合 (3)
https://lihkg.com/thread/260799?ref=ios

岩岩睇到連囝個留言,笑能到我噴晒水,好似比人當然拆穿大話咁柒

係我就深潛算啦,醬囝
喂 又話keep住contact
大家未笑完嫁 我地等埋律師信
回帶時間:醬囝於41J事件時對被告誹謗毫不害怕
原因如下

同理

有醬囝呢一翻金石良言 我都安心啲

唔好推啊
出律師信架
admin=中介打手 收左錢
不誠實證人

收皮啦醬囝
admin=中介打手 收左錢

連囝中介狗, 又一隻
Molamola
出律師信啦,玩完啦
被割席,要求助啦

中介

上水啦
好開心有開到依個post
還連登一個清白

中介

因為你柒, 喂點呀
醬囝, 你誹謗喎, 律師點講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞