(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
屌你老母蔣狗你好撚煩, 成個小學生咁仲以為自己好威, 人又樣衰

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

你黎頂呀,搵avengers黎頂la

係網上我可能比你串柒
但醬囝呢啲傻出到嚟我一拳一個

示意圖
屌你老母蔣狗你好撚煩, 成個小學生咁仲以為自己好威, 人又樣衰

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

係網上我可能比你串柒

示意圖

巴打自爆
抹黑人,對人人格謀殺,侍着言論自由就張牙舞爪

有錢先學人玩抹黑啦

淨係屈我非禮呢點都告撚死你

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

係網上我可能比你串柒

示意圖

巴打自爆

Password bravo 比醬囝起左好耐
蔣囝係咪讀緊ive

真係有必要叫校方關注學生既精神狀況,唔想我成為外甥有校園襲擊受害者

好多巴打都講過啦, 冇用嫁

你收手啦,你收手我唔會落井下石

擺到明仲叫人收于

人哋嘅證據唔係證據?但你影響其他會然上連登體驗係不嘅事實,如果你停止以侓師信恐嚇其他會然,並且好好地道歉,我保證唔在落井下石

我俾既唔係証據

我唔係恐嚇,我已叫人做野

人哋嘅喺我眼中更有力,加上你人格真係要改善,如果唔係,你講咩都冇人信!

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

係網上我可能比你串柒
但醬囝呢啲傻子出到嚟我一拳一個

示意圖

咁都仲得
示意圖
蔣囝係咪讀緊ive

真係有必要叫校方關注學生既精神狀況,唔想我成為外甥有校園襲擊受害者

讀完啦 Ive fd
蔣囝係咪讀緊ive

quit咗retake啦, 巴打跟貼d, 一陣畀醬囝話你抹黑

巨巴叉電啦
蔣囝係咪讀緊ive

quit咗retake啦, 巴打跟貼d, 一陣畀醬囝話你抹黑

係咩,唔係成日得閒睇個弱智仔鳩up

佢依家係廢青留係屋企?
蔣囝係咪讀緊ive

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介
蔣囝係咪讀緊ive

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

嘩,大project黎wor
蔣囝係咪讀緊ive

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

計劃
蔣囝係咪讀緊ive

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

計劃

中計中
蔣囝係咪讀緊ive

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

計劃

中計中

俾蔣囝學識捉圍棋仲得了,alpha go都要行埋一邊

我好鍾意睇你d戲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞